HBB’den Bekbele Yaylasına Hizmet Atağı

0
34

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) saha amiri Mehmet Savaş, İskenderun’a bağlı mahalle ve yaylaları gezerek bir taraftan yapılan çalışmaları yerinde incelerken, diğer bir taraftan da vatandaşlarla toplantılar yaparak sorunları tespit etmeye çalışıyor.

Beraberinde İskenderun’a bağlı Bitişik Muhtar Ali Kılıç ve Orhangazi Mahalle Muhtarı Osman Güllü ile birlikte Bekbele Yaylasına giden Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) saha amiri Mehmet Savaş, HBB Başkanı Lütfü Savaş’ın talimatları doğrultusunda yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Orhangazi Muhtarı Osman Güllü’nün yayla evinde vatandaşlarla bir araya gelen Hatay Büyükşehir Belediyesi Saha amiri Mehmet Savaş, yaptığı açıklamada; “Başkanımız Lütfü Savaş’ın talimatları doğrultusunda vatandaşlarımızın yaşadığı her bölgeye hizmet götürmeye devam edeceğiz. Bizler yapabileceğimiz hizmetlerin sözünü veriyoruz” dedi.

Orhangazi Mahalle Muhtarı Osman Güllü de; “Bölgemize kim hizmet getiriyorsa Allah ondan razı olsun” dedi.

Yapılan hizmetlerden memnun kalan yöre halkı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a, HBB saha amiri Mehmet Savaş’a ve diğer emeği geçenlere teşekkür ettiler. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here