HBB Zabıtası Düzenli Ulaşım İçin Seferber Oldu

0
72

düzenli ulaşım1Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, şehrin ulaşım ağında güvenlik sorunlarının ortadan kaldırılması ve olası güzergâh ihlallerinin bertaraf edilmesi amacıyla, sorunların çözümü için kolları sıvadı.

HBB Zabıta Daire Başkanı Edip Kadıoğlu, Arsuz bölgesindeki ulaşım güzergâhlarında yaşanan sıkıntıların çözüme ulaştırılabilmesi için Arsuz ilçesi kooperatif yetkilileriyle Arsuz Belediye Başkanlığı toplantı salonunda bir araya geldi.

Toplantıya Arsuz Belediyesi Meclis Üyeleri Semir Topaloğlu, Faiz Ekenel, Sezer Aydemir ve Zabıta 3. Bölge Şube Müdürü Ahmet Keskin ile birlikte Arsuz’da hizmet veren 16 dolmuş kooperatifinin başkanları katıldı.

düzenli ulaşım2

Kooperatif sorunlarını yerinde dinleyerek, amaçlarının uzun vadeli çözümler üretmek olduğunu belirten Kadıoğlu, Arsuz bölgesinde yapılan güzergâh ihlalleri sonucunda ortaya çıkan sorunların çözüm yolları ile ilgili toplantıya katılanlarla karşılıklı fikir alışverişlerinde bulundu.

HBB Zabıta Daire Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, dolmuş güzergâhlarının en kısa süre içerisinde yeniden belirlenerek vatandaşların güvenli bir şekilde seyahat etmeleri için çalışmaların sürdürüleceği belirtildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here