HBB Karate Takımı 15 Temmuz Demokrasi Zaferi Turnuvasından Başarıyla Döndü

0
410

Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Karate Takımı, 14-16 Temmuz 2017 tarihlerinde Adıyaman ilinde düzenlenen 2. Geleneksel Adıyaman Nemrut Komagene ve 15 Temmuz Demokrasi Zaferi Karate Turnuvasına katıldı. Turnuvaya damgasını vuran HBB’nin başarılı sporcuları takım olarak 3’cü oldular. İlimiz sporcuları ferdi olarak 4 birincilik, 2 ikincilik, 4 üçüncülük alarak başarılı bir şekilde kente döndüler.

Adıyaman’da düzenlenen ve 950 sporcunun katılım gösterdiği turnuvada Adıyaman, İstanbul, Ankara, Mersin, Adana, Konya, Kayseri, Van, Malatya, Gaziantep, Şanlıurfa, Elazığ, Diyarbakır, Kilis, Kahramanmaraş ve Hatay illerinden sporcular ter döktü.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Karate Takımı Antrenörü Mehmet Karagöz, elde edilen başarıyla ilgili yaptığı değerlendirmede; “Sporcularımın azimli çalışmaları başarıyla taçlanmaya devam ediyor. Bizlerden desteklerini esirgemeyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve HBB Spor Kulübü Başkanımız Serdar Güven’e teşekkür ederim” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here