Hazırlıklar Tamamlandı, Maç Saatleri Bekleniyor

0
68

spor-program2Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Körfez İskenderunspor, hafta sonunda 5 Temmuz Stadında oynayacağı Bayrampaşa maçı hazırlıklarını dün yaptığı son idmanla tamamladı. Pazar günü saat 13.30’da oynanacak olan karşılaşma öncesinde taraftara çağrıda bulunan Körfez İskenderunspor Kulüp Başkanı Kazım Aydın, bu önemli maçta desteğe ihtiyaçları olduğunu söyledi. Bu karşılaşma öncesi hafif sakatlıkları süren 3 futbolcunun oynayıp oynamayacaklarına yarın doktorlar karar verecek.

Geçtiğimiz hafta Birlik Nakliyat Düzyurtspor’u 2-1 yenerek haftayı 3 puanla kapatan Hatayspor, bu hafta sonu Rize deplasmanında oynayacağı Pazarspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Dün Pazarspor maçının taktik hazırlığını yapacağı çift kale ile antrenmanla tamamlayan Hatayspor, zirve yarışını sürdürmek için bu maçta sahadan 3 puanla ayrılmanın mücadelesini yapacak. Geçen hafta kart cezaları dolayısıyla forma giyemeyen Murat Türkkan ve Emre Özkurt’un bu haftaki maçta oynayabileceği, takımın golcüsü İbrahim Taylan Uzunoğlu’nun kart cezasını Pazarspor maçında çekeceği bildirildi.

Spor Toto 3. Lig temsilcilerimiz de bu hafta sonu zorlu mücadeleler yapacaklar. 3. Lig 1. Grup temsilcisi Kırıkhanspor sahasında Bozüyükspor ile karşılaşacak. 2. Grup temsilcimiz Payas Belediyespor 1975 ise Sancaktepe Belediyespor ile puan mücadelesi yapacak. 3. Grup temsilcimiz Erzin Belediyespor da Anadolu Üsküdar 1908 Spor ile bugün 5 Temmuz Stadında kozlarını paylaşacak. Haftanın programı şöyle olacak: >>

Körfez İskenderunspor-Bayrampaşa

1 Şubat 2015 Pazar Saat: 13.30

İskenderun 5 Temmuz

Mesut Carık, Arda Özyıldırım, Mutlu Çiğdem

Pazarspor-Hatayspor

1 Şubat 2015 Pazar Saat: 13.30

Pazar İlçe

Ömer Murat Ülger, Fatih Çeltikci, Serdar Soydan

Sancaktepe Belediyespor-Payas Belediyespor 1975

1 Şubat 2015 Pazar Saat: 13.30

Sancaktepe Belediyesi Şehir Stadı

Aykor Karaca, Mustafa Han, Hakan Betaş

Erzin Belediyespor-Anadolu Üsküdar 1908 Spor

31 Ocak 2015 Cumartesi Saat 13.30

İskenderun 5 Temmuz

Aytaç Coşar, Mehmet Sinan Akgül, Ahmet Karapınar

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here