Hayırsever Naciye Düzen Hayata Veda Etti

0
120

İskenderun’da yaptırdığı, bir anaokulu ve bir ilkokul ile gönüllerde taht kuran ve minik öğrencilerin sevgilisi haline gelen Naciye Düzen hayatını kaybetti. Düzen’in ölümü, sevenlerini ve öğrencileri derin üzüntüye boğdu.

İskenderun’da tüm zorluklara rağmen Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulu ve Naciye Suna Oktay Tekin İlkokulu’nu yaptırarak eğitim ve öğretime büyük katkıda buluna Naciye nine, eğitim ve hayırseverlik camiasında çok özel bir konuma sahipti.

Son olarak geçtiğimiz yıl Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un İskenderun ziyaretinde özel ilgi gösterdiği, tebrik ederek ellerini öptüğü Naciye nine, bu okullardan mezun olan tüm öğrencilerin kendi evlatları olduğunu belirtmişti.

Vefat haberini alan okul idarecileri, veliler ve öğrenciler derin üzüntüye boğulurken, Merhume Naciye Düzen’ün cenazesinin bugün Cuma namazına müteakip Nihal Atakaş Camii’nden kaldırılarak, Karaağaç Asri Mezarlığı’na defnedileceği öğrenildi.

Merhume Naciye Düzen’e Allah’tan rahmet, ailesine, tüm sevenleri ile eğitim camiasına sabırlar ve başsağlığı dileriz. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here