Hayat Veren Gol Osman Şahin’den!

0
180

İskenderunspor, Darıca Gençlerbirliği Karşısında Son Nefeste Bir Puanı Kurtardı…

TFF 3. Lig 2. Grupta zirve mücadelesi veren temsilcimiz İskenderunspor, maçın orta hakemi Yakup Bakır’dan çektiği zulme rağmen Redoks Darıca Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldı. Turuncu-Mavili ekibimizin beraberlik golü 90+6’da geldi.

İskenderun 5 Temmuz Stadında oynanan ve 5000’e yakın taraftar topluluğunun izlediği karşılaşmayı Yakup Bakır, Mürvet Yavuztürk ile Emre Aslan hakem üçlüsü yönetti. Maçın orta hakemi Yakup Bakır verdiği kararlarla Turuncu-Mavilileri adeta çılgına çevirdi.

Konuk takım Redoks Darıca Gençlerbirliği’nin golünü 8. dakikada Nebi Tiryakioğlu attı. Bu dakikadan itibaren katı bir defans yapan Darıca ekibinde yere yatan futbolcu da bir türlü kalkmak bilmedi. Karşılaşma boyunca rakibinin üzerine giden ve gol arayan ev sahibi İskenderunspor’un golü de 90+6. dakikada Osman Şahin’den geldi.

Zorlu ve bir o kadar da çetin geçen müsabakanın 85. dakikasında İskenderunspor’un takım kaptanı İrfan Başaran, ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart gördü ve maçın son anlarında takımını yalnız bıraktı.

Alınan bu sonucun ardından Turuncu-Mavili temsilcimiz İskenderunspor puanını 29’a, Darıca Gençlerbirliği de 19’a çıkarttı. Grup Lideri Düzcespor’da haftayı 1 puanla kapattı.

Maç Sonunda İstenmeyen Olaylar…

İskenderunspor Redoks Darıca Gençlerbirliği maçının sonunda istenmeyen olaylar da yaşandı. Maç boyunca yere düşen konuk ekibin futbolcularına maçın orta hakeminin de tutarsız yönetimi eklenince ortam oldukça gerildi. Maç sonunda Darıca ekibinin futbolcularının tahriki ve sahayı terk etmemeleri Turuncu-Mavilileri kızdırdı. Yaşanan arbedeler emniyet güçlerinin müdahalesi ile fazla büyümeden önlendi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here