Hatayspor’un Transfer Atağı

0
104

Hatayspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk dış transferini gerçekleştirdi. Bordo-Beyazlılar, geçen sezon Ankaragücü forması giyen başarılı stoper Yusuf Abdioğlu ile anlaşmaya vardı.

Osman Çalgın Tesisleri’nde düzenlenen imza töreni ile kendisini 1 yıllığına bordo-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzalayan 28 yaşındaki futbolcu, şampiyon takıma geldiği için duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Hatayspor’da da şampiyonluk sevinci yaşamak istediğini ifade eden Yusuf; “Geçen sezon bu sevinci Ankaragücü’nde yaşadım. İnşallah aynı mutluluğu burada da yaşayıp Süper Lig’e çıkacağız. Bundan sonra tüm enerjimi Hatayspor için harcayacağım” dedi.

İmza törenine, kulüp başkanı Prof. Dr. Mehmet Maden ile birlikte katılan Hatayspor Sportif Direktörü Gökhan Zan da yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Kısa bir aranın ardından yeniden Hatayspor için çalışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Zan; “Yuvamda olduğum için çok mutluyum. Transfer komitesi ile birlikte hummalı bir şekilde çalışıyoruz. Takımımızın ihtiyaçları ve bütçesi doğrultusunda en kaliteli futbolcuları bünyemize katmak için emek harcıyoruz. Yusuf kardeşimiz şampiyon Ankaragücü’nün en önemli 3-4 oyuncusundan biriydi. Buraya gelir misin diye sorduğumuzda tereddüt etmeden kabul etti. Hepimiz için hayırlı uğurlu olsun” açıklamalarında bulundu.

Maçlar Antakya Atatürk Stadyumunda

Toplantıda kulübün ve takımın son durumu hakkında bilgi veren Mehmet Maden ise önümüzdeki sezon iç saha maçlarını Antakya Atatürk Stadyumunda oynayacaklarını belirtti. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Passolig temsilcileriyle yaptıkları görüşmeler neticesinde Atatürk Stadyumunun seyirci kapasitesinin de arttırılacağını sözlerine ekleyen Başkan Maden; “Mevcut stadımızı 1. Lig’e uygun hale getireceğiz. Naklen yayın odası, medikal odası, basın odaları gibi bölümler ekleyeceğiz. Belki yeni sezonda 1 ya da 2 maçımızı çevre Adana veya Gaziantep’te oynayabiliriz. Ancak biz stadımızı yetiştirmek için elimizden geleni yapacağız. Önümüzdeki hafta bu çalışmalarımız başlayacak. 45 gün için bitiririz” dedi.

Son olarak transferler ile ilgili de düşüncelerini paylaşan Maden, iç transferlerle birlikte şampiyon kadroyu koruduklarını, yeni takviyelerle daha da güçleneceklerini kaydetti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here