Hatayspor’dan Hasan Kabze Sürprizi!

0
303

İlhan Palut; “Kaliteyi Yükseltmeliyiz!”

İkinci ligdeki Bordo-Beyazlı temsilcimiz Hatayspor, Galatasaray’ın eski milli futbolcusu Hasan Kabze ile ilgileniyor. Hatayspor eski Genel Koordinatörü Gökhan Zan’ın Hasan Kabze ile görüştüğü, Kabze ile birlikte iftar açarak Hatayspor’un transfer teklifi üzerine konuştuğu bildirildi. Kulübün resmi internet sitesi hatayspor.org’dan yapılan açıklamaya göre Hasan Kabze şartlarını bildirirken, Hatayspor yönetimi de bunları değerlendirmeye aldı. Girişimin yakın zamanda sonuçlanabileceği, anlaşmanın ise uzak olmadığı kaydedildi.

1982 doğumlu tecrübeli santrfor şimdiye kadar Bucaspor, Dardanelspor, Galatasaray, Ruzan Kozan (Fransa), Orduspor, Konyaspor, Akhisarspor, Sivasspor ve Altınordu formalarını giydi. Geçen sezon Sivasspor’da başladığı sezonda ara transferde Altınordu’ya geçti.

Palut; “En İyisini Bulana Kadar Çalışacağız”

Öte yandan Hatayspor’un Teknik Direktörü İlhan Palut, şampiyonluk hedefine ulaşabilmek için kaliteyi yükseltmek zorunda olduklarını söyledi. Palut, takımda eksik gördükleri mevkilere oyuncu transferi için çalışmaların sürdüğünü ve yönetime takıma kazandırılması gereken oyuncular için raporunu sunduğunu belirtti.

Transfer piyasanın çok yüksek olmasından da yakınan İlhan Palut; “Maalesef hangi futbolcuya talip olsanız, fiyatları uçuyor. O yüzden işimiz çok kolay değil. Sadece golcü için değil, kanat oyuncusu da, orta saha da ve savunma da önceliğimiz var. Bize katkı sağlayacak oyuncuları takıma kazandırmanın çabasındayız. Görüştüğümüz oyuncular var, anlaştığımız oyuncular da var. Taraftarımız rahat olsun, en iyisini bulana kadar çalışacağız” diye konuştu.

Ömer Alıcı ve Oğuz Kocabal Hatayspor’da!

Teknik heyetin raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Hatayspor Yönetimi ayrıca dış transferde Menemen Belediyespor’da forma giyen Antakyalı Kaleci Ömer Alıcı’yı renklerine bağladı. Bordo-Beyazlı ekip, İnegölspor’un başarılı orta saha oyuncusu Oğuz Kocabal’ı da kadrosuna kattı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here