Hatayspor’da Yeni Sezon Hazırlıkları

0
100

Bu sezon Spor Toto 1. Lig’de mücadele edecek olan Hatayspor’un Kulüp Başkanı Prof. Dr. Mehmet Maden, takımın ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yaptıklarını açıkladı. Birinci lige çıkma başarısıyla Hatay’a büyük bir gurur yaşattıklarını ifade eden Maden, bundan sonraki hedeflerinin birinci ligde tutunmak ve üst sıralara oynamak olduğunu ifade etti.

Yeni stadyumun hazırlıkları hakkında teknik bilgiler de paylaşan Maden, stadın yeni sezona yetişmeyeceğini dile getirerek; “25 bin kişilik stadyumumuzun çalışmaları devam ediyor. Stadyumun bu şartlarda yeni sezona yetişmeyeceğini öngörüyoruz. Taraftarlarımızı maçlardan mahrum etmemek adına mevcut stadyum üzerine yoğunlaştık. Mevcut stadyumu birinci lig formatlarına uyarlayacağız. E-Bilet (Passolig) uygulaması için görüşmelerimizi tamamladık ve sözleşmelerimizi imzaladık. Sahanın ve antrenman tesislerinin dönüşümü konusunda da çalışmalarımızı hızlı bir şekilde yapıyoruz” dedi.

Yeni Sportif Direktörümüzle Anlaştık

Takıma yapılması planlanan transferler konusuna da açıklık getiren Başkan Maden, Gökhan Zan’ı sportif direktör olarak takıma kazandırdıklarını dile getirerek; “Yeni sezonda daha başarılı bir süreç geçirebilmek için gerekli düzenlemeleri yapıyoruz. İlk olarak takımın sportif direktörü olarak Gökhan Zan ile anlaşma yaptık. Antrenörümüz İlhan Palut, teknik olarak çalışmalarını yürütecek, bizlerde transfer komitesi olarak onlara yardımcı olacağız. Hızla iç transferi tamamlayacağız, ardından 1. Lig için gerekli olan yerli ve yabancı oyuncu arayışlarımızı hayata geçireceğiz. Önümüzdeki yıllarda yine hedefi olan, yukarıya oynayan, şampiyonluk kovalayan bir takım olma sözünü veriyoruz” diye konuştu.

Hataylı Genç Yetenekler Takıma Kazandırılacak

Kurumsal gelişimi tamamlayabilmek için altyapı çalışmalarına da önem verdiklerini dile getiren Maden, Hataylı genç yetenekleri aradıklarını da belirtti. 11-12 Haziran itibariyle alt yapı takımlarında seçmelerin başlayacağını söyleyen Maden, Hatay’ın tüm renklerini Hatayspor’da birleştirmek istediklerinin de sözlerine ekledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here