Hatayspor’da Yeni Başkan Prof. Dr. Mehmet Maden Oldu

0
594

Hatayspor’da olağan genel kurul yapıldı. 50 yıllık mazisi olan Bordo-Beyazlı ekibin yeni başkanı Prof. Dr. Mehmet Maden oldu.

Geçtiğimiz Salı günü Hatmek Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen genel kurul toplantısındaki divan kurulunda Av. Murat Hayzaran, Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen ve Gazeteci Sadullah Ergin yer aldı. Genel kurulda faaliyet raporu ve bütçe faaliyetleri okunarak Genel Kurulun oylarına sunuldu ve oy birliği ile kabul edildi.

Yönetimin seçilmesinden önce dilek temennilerde bulunmak üzere söz alan Hatayspor eski Başkanı Serdar Güven; “3 Haziran 2016’daki kongrede idari ve mali disiplinin sağlanması, kulübün geriye dönük borçlarının ödenmesi amacıyla bir çaba içerisinde olacağımızı belirtmiştik. Başarıların gelmesinde destek veren tüm yönetici arkadaşlarımıza, futbolcu arkadaşlara, teknik heyete teşekkür ediyorum. Tabii ki bu başarılardaki en büyük pay ve en çok destek veren kişi Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’tır. Yeni göreve gelen arkadaşların idari ve mali disiplini koruyarak Hatayspor’u daha iyi yerlere getireceklerine inanıyor ve yeni görevlerinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Daha sonra söz alan Hatayspor Başkanı Prof. Dr. Mehmet Maden ise; “Yeni yönetimle birlikte büyük başarılar kazanıp bir üst lige çıkmayı hedefliyoruz. Hatayspor sportmen tavırlarıyla bilinen bir takımdır, bundan sonra bu davranışlarıyla tüm Türkiye’ye örnek olacak tutum ve davranışları sergilemeye devam edecektir. Örnek bir futbol ve spor takımı olup çocuklarımıza idol olmuş başarılı sporcular yetiştirmek istiyoruz. Tüm Hataylılara bizlere göstermiş oldukları teveccüh için teşekkür ediyorum” dedi.

Katılımın yüksek olduğu genel kurul toplantısında oy çokluğu ile yeni başkan Prof. Dr. Mehmet Maden oldu. Mehmet Maden başkanlığındaki yeni yönetimde ayrıca şu isimler yer alıyor: Aydın Toksöz, Fadi Sayek, Cengiz Özcan, Emir Kavvasoğlu, Mehmet Sabit Karadeniz, Fahri Serdar Özal, Mehmet Bozkurt, Talat Kendir, Adnan Ağır, Cengiz Kanatlı, Rahmi Vardı, Cihan Önal, Mehmet Savaş, Ali Gök.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here