Hatayspor’da Hem Rekabet, Hem Dostluk!

0
130

hatayspor8Hatayspor’un Kızılcahamam kampı ile ilgili bilgiler veren Hatayspor Basın Sözcüsü ve Taraftar Sorumlusu Sadullah Ergin, takım içerisinde çok iyi bir arkadaşlık oluştuğunu ve futbolcuların kendi aralarında forma kapma yarışı içerisine girdiklerini belirtti.

Yeni sezon öncesi Ankara Kızılcahamam’da hazırlık kamp çalışmalarını aralıksız sürdüren Hatayspor’un her geçen gün formunu yükselttiğini de kaydeden Basın Sözcüsü Ergin; “İdari Menajer İbrahim Atahan, kulüp müdürü Ferit Deviren, 4 kişiden oluşan teknik heyet ve 26 kişilik futbolcu kadrosuyla Hatayspor kafilesi 21 Temmuz’dan itibaren Kızılcahamam kampını sürdürmektedir. Alternatif futbolculardan kurulu kadromuzda iyi bir arkadaşlığın yanında takım içi rekabetle forma kapma yarışı içerisinde devam ediyor.

Bu arada santrafor olarak takıma kazandırdığımız Taylan Eliaçık ve Volkan Serim, kampta ortaya koydukları çalışma azmi ile göze giren futbolcular arasında yer alıyorlar. Hatayspor’da santrafor mevkiinde kalitelerine güvendiğimiz Taylan Eliaçık, Volkan Serim, Fatih Yılmaz ve Onur Garip’in gol bölgesinde önemli işlere imza atacağına inanıyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here