Hatayspor’da Çankırı Maçı Hazırlığı

0
63

hatayspor (34)2. Lig Kırmızı Grupta play-off mücadelesi veren Hatayspor, bu hafta sonu deplasmanda oynayacağı Çankırısıpor maçı öncesi hazırlıklarını moralli ve istekli şekilde sürdürüyor.

Salı gününden itibaren Teknik Direktör Ahmet Taşyürek idaresinde önemli maça hazırlanan Bordo-Beyazlı futbolcular, galibiyet hedefi doğrultusunda bu maçı alacaklarını belirtirken, çok sayıda futbolcunun form durumunun üst seviyede olması bu kritik maç öncesi taraftarları da umutlandırıyor. Bu arada geçen hafta kart cezaları dolayısıyla Ünye maçında oynamayan Enis Gül ve M.Fuat Gölbaşı’nın cezasının sona erdiği Ahmet Hoca’nın şans vermesi halinde bu futbolcuların Çankırı maçında forma giyebileceği belirtildi.

Hatayspor, bugün Çankırı maçının taktik amaçlı antrenmanını gerçekleştirecek. Bordo-Beyazlılar çift kale maçında Çankırı maçının kadrosu ile maç taktiğinin provasını yapacak.

Takımın son durumu hakkında bilgiler veren Kulüp Yöneticisi Halil İbrahim Tosyalı, yeni hocanın gelmesi ile takımda iyi bir sinerji oluştuğunu belirtti. Ligde hedeflerinin play-off’la kalmak olduğunu söyleyen Toysal; “Takıma sonuna kadar güveniyoruz. Önümüzde 5 maç var. Çankırı ve Tepecik maçlarını alarak play-off’a kalacağımıza inancımız tamdır” dedi.

Hatayspor’un adeta küllerinden yeniden doğduğunu söyleyen Taşyürek ise, artık yarım puan bile taviz vermeyeceklerini, play-off’a kaldığında bu takımı hiç kimsenin tutamayacağını söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here