Hatayspor’da Büyük Üzüntü!

0
77

Galatasaray’ı Muhteşem Dönüşün Ardından 4-2 Mağlup Ettiler, Ancak İlk Maçtaki 2-0’lık Skor Sarı-Kırmızılıları Yarı Finale Taşıdı

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Galatasaray’ı konuk eden Hatayspor, güçlü rakibini 4-2 mağlup etti. İlk maçı 2-0 kazanan Sarı-Kırmızılar, deplasmanda atılan gol avantajıyla yarı finale çıkmayı başardı. Tartışmalı pozisyonlara da sahne olan mücadelede özellikle son bölümlerde tansiyon bir hayli arttı.

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında, temsilcimiz Hatayspor’u evinde 2-0 yenen Galatasaray, rakibine Antakya’da 4-2 mağlup oldu ancak deplasman golü avantajıyla yarı finale çıkmayı başardı.

Antakya Atatürk Stadında oynanan zorlu karşılaşmada 2-0 geriye düşen ev sahibi Hatayspor muhteşem bir geri dönüşe imza atarak güçlü rakibini 4-2 mağlup etmeyi başardı, ancak bu skor Hatayspor’a yetmedi. Bordo-Beyazlı ekip İstanbul’daki ilk maçı 2-0 kaybetmişti. Sahasında Galatasaray’ı 4-2 yenmesine rağmen, bu skor Hatayspor’a yetmedi ve farklı galip gelmesine rağmen yarı finale çıkamadı.

Orta saha mücadelesinde geçen ilk yarıda Galatasaray, 21. dakikada Emre Taşdemir’in taşıdığı topta Muğdat’ın attığı golle öne geçti: 0-1. Maçın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu golden sonra VAR’a giderek Emre Taşdemir’in golden önce topu elle alıp almadığını kontrol etti, inceleme sonrasında golü geçerli saydı. 53. dakikada yine Emre Taşdemir’in ortasında Emre Akbaba kafa vuruşu ile topu bir kez daha Hatayspor ağlarına gönderdi: 0-2.

Bu golün ardından toparlanan Hatayspor, 59. dakikada farkı bire indirdi. Penaltı kazanan Hatayspor’da Gökhan Karadeniz topu ağlara gönderdi: 1-2. 70. dakikada Hatayspor bir penaltı daha kazandı. Gökhan Karadeniz topu yine ağlara göndererek maçta durumu eşitledi: 2-2. 79. dakikada Hatayspor, sahneye çıkan Mirkan’ın attığı golle Galatasaray karşısında öne geçti: 3-2.

Mücadelenin 83. dakikasında Hatayspor dördüncü golü de buldu. Ancak hakem golü top dışarıdan geldi diyerek iptal etti. Hakem Yaşar Kemal Uğurlu VAR incelemesinin ardından kararını değiştirerek golü geçerli saydı ve Hatayspor, Galatasaray karşısında İki farklı öne geçti: 4-2.

Bu dakikadan sonra Bordo-Beyazlı temsilcimiz Hatayspor’un çabaları başka gol getirmeyince, karşılaşma da bu skorla sona erdi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here