Hatayspor’a Hizmet Etmek İçin Buradayız

0
69

Hatayspor Teknik Direktörü Toysal’dan Basın Toplantısı

TFF 1. Lig ekiplerinden Hatayspor’un başına geçen Teknik Direktör Bayram Toysal, basın toplantısı düzenleyerek Bordo-Beyazlı ekipteki hedeflerini anlattı. Toysal; “Sezon sonunda Hatayspor’u layık olduğu yere çıkartacağız” değerlendirmesinde bulundu.

Hatayspor’un hedefi olan önemli bir kulüp olduğunu kaydeden Toysal; “Bizler de Hatayspor’a daha fazla nasıl katkı sağlayabiliriz konusunda arayışlar içindeyiz. İhtiyaç doğrultusunda buraya çağırıldık ve tabi ki gelemiyoruz diyemedik. Hatayspor’a hizmet etmek için buradayız. Biz Hatay’ın, Hatayspor’un öz evladıyız.

Hedefi olan bir kulübüz ve bu hedef doğrultusunda göreve getirildik. Elimizden geldiğinin en iyisini ortaya koymak durumundayız. Tüm Hatay’ın desteğiyle inşallah sezon sonunda Hatayspor’u layık olduğu yere çıkartacağız” diyerek hedeflerini belirtti.

İyi Giden Havayı Devam Ettirmeliyiz

Kendi içlerinde eksiklikleri olduğunu bunları tamamlayabilmek adına var güçleriyle çalışacaklarını da vurgulayan Toysal; “Takımın seviyesini tam anlamıyla idrak ettikten sonra bu eksikler tamamlanacaktır. Tabii önce bir teknik adam olarak takımı gözlemlemem lazım. Fakat şu an radikal bir değişiklik kararım yok. Biz her zaman kendi doğrumuzu sahaya yansıtmak zorundayız. Ekip olarak karakterimizi takıma yansıtıp güzel sonuçlar almayı hedefliyoruz.

İyi giden havayı devam ettirmek zorundayız. Geçmişe takılı kalmak bizlere bir fayda sağlamaz. Geleceğin hesaplarını yapmaya başladık. Adana Demirspor maçı için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Galip geleceğimizin inancındayız” dedi.

Adana Demirspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Öte yandan, Hatayspor, ligin 8. haftasında Cumartesi günü sahasında Adana Demirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Bordo-Beyazlı takım, Osman Çalgın Tesislerinde, yeni Teknik Direktör Bayram Toysal yönetiminde hazırlıklarına devam ediyor. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here