Hatayspor’a Destek, Oda Başkanlarına Plaket!

0
64

hatayspor42“500 Gönüllüye, 500 Kombine” kampanyası başlatan Hatayspor Yönetim Kurulu’nun bu girişimine destek veren Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (HESOB) bünyesindeki oda başkanlarına düzenlenen tören ile teşekkür plaketi verildi.

HESOB Bendevi Palandöken Esnaf Evinde düzenlenen törene HESOB Başkanı A.Kadir Teksöz, Hatayspor Kulübü Başkanı Jan Baram, Hatayspor 2. Başkanı Sadullah Ergin, Hatayspor yöneticisi Sabit Karadeniz ile 25 oda başkanı katıldı.

Törende konuşan HESOB Başkanı Teksöz; “Hatayspor ilimizin ortak değeridir. Herkesin gücü nispetinde Hatayspor’a destek vermesi gerekmektedir. 2. ligde mücadele eden Hatayspor, bu sezon başarılı sonuçlar almaktadır. Bu konuda emeği geçen Hatayspor yönetimini, teknik heyeti ve futbolcularını tebrik ediyorum” dedi. Bu hafta sonu Antakya’da oynanacak olan Yeni Malatyaspor maçında Hatayspor’u desteklemek için oda başkanlarını ve tüm esnafı davet eden Başkan Teksöz, başarının birlik ve dayanışma ile gerçekleşebileceğini belirtti.

Hedefe ulaşmak için herkesin destek vermesi gerektiğine vurgu yapan Hatayspor Kulübü Başkanı Jan Baram da kombine kampanyasına destek veren HESOB Başkanı Teksöz ve 25 oda başkanına teşekkür etti. Pazar günü oynanacak Malatyaspor ve daha sonraki maçlara oda başkanlarını ve tüm esnaf teşkilatını davet eden Baram, Hatayspor’un bu sezon PTT 1.Ligine çıkacağına olan inancını bir kez daha yineledi.

Konuşmaların ardından Hatayspor Başkanı Jan Baram, başta HESOB Başkanı A.Kadir Teksöz olmak üzere tüm oda başkanına plaket takdim ederek desteklerinden ötürü teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here