Hatayspor ve Payasspor, İçerde Puan Savaşında!

0
87

Spor Toto 1. ve 3. Ligdeki temsilcilerimizin bu hafta sonu yapacakları maçların programları ve bu maçları yönetecek olan hakemler belli oldu. 3. Lig temsilcimiz Erzin Belediyespor’un Bay olarak geçireceği bu hafta sonunda 1. Lig temsilcimiz Hatayspor, Cumartesi günü (Bugün) sahasında Altay’ı konuk edecek. 3. Ligdeki diğer temsilcimiz Payasspor ise Pazar günü (yarın) Gölcükspor’u ağırlayacak.

Birinci Lig temsilcimiz Bordo-Beyazlı ekip Hatayspor, Ligin 13. haftasında bugün Altay ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını hafta boyunca sürdürdü. Antakya Atatürk Stadında Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleşen son antrenman ise iki saat sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan idman, çift kale maç, ağırlıklı kondisyon ve taktik çalışmalarıyla tamamlandı. Sakatlıktan kurtulan Sadio Diallo’nun takımla beraber çalışmalara başladığı gözlenirken, kaleciler Akın Alkan ve Ömer Alıcı’nın performansları da dikkatlerden kaçmadı.

Altay maçının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye koyulduklarını kaydeden Teknik Direktör İlhan Palut; “Spor Toto 1. Ligin 13. haftasında oynayacağımız Altay maçının hazırlıklarını, bugün tesislerde gerçekleştirdiğimiz antrenmanla tamamlayarak kampa girdik. rakibimizi eli boş göndererek 3 puana ulaşmak istiyoruz” dedi.

3.Lig temsilcimiz Erzin Belediyespor’un Bay olarak geçireceği bu hafta sonunda 3. Lig 3. Grup temsilcimiz Payasspor ise Pazar günü (yarın) Gölcükspor’u ağırlayacak. Mavi-Beyazlı Payas ekibi bu maçtan da galip gelerek, galibiyet serisi yakalamak istiyor. Haftanın programı şöyle olacak: >>>>

Hatayspor-Altay

24 Kasım 2018 Cumartesi Saat: 13.30

Antakya Atatürk Stadı

Mert Güzenge, Cemal Bingül, Gökmen Olgaç

Payasspor-Gölcükspor

25 Kasım 2018 Pazar Saat: 13.30

Payas İlçe Stadı

Mehmet Türkmen, Ertunç Kaplan, Göker Erel

(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here