Hatayspor ve Erzinspor Deplasmanda, Payasspor Sahasında Puan Arayacak!

0
76

TFF 1. Lig ve Spor Toto 3. Ligdeki ilimiz temsilcilerinin bu hafta sonu oynayacakları maçların programları ve bu maçları yönetecek hakemler belli oldu. Programa göre, 1. Lig Temsilcimiz grup lideri Hatayspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor deplasmanında puan mücadelesine çıkacak. Spor Toto 3. Lig temsilcilerimizden Erzinspor, Yomraspor deplasmanında puan arayacakken Payasspor ise sahasında Büyükçekmece Tepecikspor A.Ş.’yi ağırlayacak.

Lider Hatayspor Erzurum Deplasmanında…

TFF 1. Lig’de lider olan Hatayspor, hafta sonu deplasmanda yapacağı Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçının hazırlıklarını hafta boyunca sürdürdü. Osman Çalgın Tesislerinde teknik direktör Bayram Toysal yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanlarda futbolcuların neşeli ve oldukça hırslı oldukları gözlendi.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile oynayacakları maçta kontrollü bir oyun sergileyip, 3 puanla dönmeyi hedeflediklerini kaydeden Teknik Direktör Bayram Toysal; “Ligin ilk yarısını kayıpsız geçmeyi düşünüyoruz. Erzurumspor’un zaaflarını biliyoruz. Oradan da puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz. Hedefe giden bir takımda sıkıntılar oluşabilir. Taraftarlarımızı destek olmaya ve sabır göstermeye davet ediyorum” dedi.

Erzinspor Yomraspor Maçı Öncesinde Okan Kopan ile Anlaştı

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Erzinspor, Teknik Direktör olarak Okan Kopan ile anlaştı. Teknik Direktör Okan Kopan’ın yardımcılıklarını Mehmet Arslan ile Emre Ertaç yapacak. Erzinspor’un teknik patronu Okan Kopan ile yardımcıları, Yomraspor maçı öncesinde takımı çalıştırmaya başladı. Geçen yıl Mut İdman Yurdu’nu çalıştıran Okan Kopan, geçmiş yıllarda da Erzinspor’da yardımcı antrenör olarak görev yapmıştı. Turuncu-Beyazlı ekip yeni hocasıyla Yomra deplasmandan puan ya da puanlarla dönmenin hesaplarını yapıyor.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup temsilcimiz Payasspor ise sahasında Büyükçekmece Tepecikspor A.Ş.’yi ağırlayacak. Ligde istemediği bir konumda bulunan Mavi-Beyazlılar, sahasında oynayacağı bu maçtan galibiyetle ayrılmak ve bir galibiyet seriyi yakalamak istiyor. Temsilcilerimizin bu hafta ki programı şöyle olacak: >>>

Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Hatayspor
27 Ekim 2019 Pazar Saat: 14.00
Erzurum Kazım Karabekir Stadı
Tugay Kaan Numanoğlu, Orkun Aktaş, Mehmet Yıldırım

Yomraspor-Erzinspor A.Ş.
26 Ekim 2019 Cumartesi Saat: 13.00
Yomra İlçe Stadı
Yusuf Aydın, Suat Fidan, Orhan Timurtaş

Payasspor-Büyükçekmece Tepecikspor A.Ş.
26 Ekim 2019 Cumartesi Saat: 13.30
Payas İlçe Stadı
Serkan Pınar, Mehmet Kağan Bingül, Ömer Yasin Gezer
(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here