Hatayspor Transferde Çok Hareketli

0
186

İç transferde hareketli günler yaşayan Hatayspor, şampiyon kadronun iskeletini oluşturan üç isimle daha anlaşma sağladı.

Hatayspor, tecrübeli orta saha oyuncusu Caner Bağ ile sözleşme uzatırken, Bordo-Beyazlılar, geçen sezon sergilediği performansla takımın ‘en az gol yiyen takım’ unvanını kazanmasında büyük pay sahibi olan stoper Sadi Karaduman ve sağ kanat ile forvet bölgelerinde başarılı performans sergileyen Hamza Gür ile de sözleşme yeniledi.

Kulüp tesislerinde gerçekleşen imza töreninde hazır bulunan futbolcular, kendilerini yeniden Hatayspor’a bağlayan sözleşmeye imza atarken, imza töreninde düşüncelerini paylaşan Caner, şampiyon kadronun bir parçası olmaktan ve önümüzdeki sezonda da bordo-beyazlı formayı terletecek olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Şampiyon takımda kaldıkları için mutlu olduklarını ifade eden Sadi ve Hamza ise bu sene elde ettikleri başarıyı tekrarlayarak yeni sezonda da şampiyon olmak istediklerini belirttiler.

İmza törenlerinde konuşan Hatayspor Kulüp Başkanı Prof. Dr. Mehmet Maden; “Yeni sezon öncesi hem iç hem de dış transferde işi sıkı tutuyoruz. Takımımıza fayda sağlayacak nokta atışı transferler gerçekleştiriyoruz. Atılan bu imzalar her iki tarafa da hayırlı olsun” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here