Hatayspor Transfer Dosyasını Kapatmadı!

0
91

hatayspor15Hatayspor Basın Sözcüsü ve Taraftar Sorumlusu Sadullah Ergin, yeni sezon öncesi hazırlık çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren Hatayspor’un eksiklerinin büyük oranda giderilerek lige hazır hale geldiğini belirtti. Ergin, transfer çalışmaları doğrultusunda 3 futbolcu daha alabileceklerini söyledi.

İkinci etap hazırlık kampını Bolu’da sürdüren Hatayspor futbolcuları, hem antrenman hem de hazırlık maçlarıyla lige hazırlanıyor. Jan Baram başkanlığındaki Hatayspor yönetimi olarak, takımın başarısı için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayarak kaliteli bir kadro oluşturduklarını söyleyen Basın Sözcüsü Ergin; “Teknik Direktörümüz Ahmet Taşyürek’in raporu doğrultusunda Hatayspor’a bir stoper, bir ön libero, bir sağ açık mevkilerinde futbolcu alarak transferi kapatacağız. Genelde PTT 1.Lig takımlarında yer alan bu futbolcularla sözleşme imzalandıktan sonra isimlerini kamuoyuna açıklayacağız.

Eski ve yeni futbolcuların kaynaştığı ve kolej takımı havasını yakalayan ekibimiz Hatayspor, taraftarlarımızın desteğiyle grupta şampiyonluk mücadelesi verecektir. Hatayspor camiasının birlik ve dayanışma içinde olması halinde bu hedefimize daha kolay ulaşacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

3 Hazırlık Maçı Daha Oynayacak

Bu arada Hatayspor, Bolu’da bir gün antrenman bir gün hazırlık maçı yaparak, dolu-dolu bir hazırlık dönemi geçiriyor. Hatayspor, Bugün Güngörenspor, 21 Ağustos Çarşamba günü Anadolu Üsküdar, 23 Ağustos Cuma günü Alanyaspor ile oynanacak hazırlık maçlarının ardından Bolu kampı programını noktalayarak kente dönecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here