Hatayspor, Transfer Çalışmalarına Hızlı Başladı

0
185

hatayspor (15)Hatayspor’da Jan Baram başkanlığındaki yeni yönetimin göreve gelmesinin ardından transfer çalışmaları ve kadroda tutulacak futbolcularla ilgili görüşmeler hız kazandı. Başkan Baram’ın öncülüğünde, Sabit Karadeniz, Sadullah Ergin, Emir Kavvasoğlu ve Ahmet Taşyürek’ten oluşan transfer komitesi bir dizi kararlar aldı.

Komitenin kararı doğrultusunda 4 futbolcu ile yollar ayrıldı. Bordo-Beyazlı ekip, mevcut kadroda bulunan Yusuf Orhan, Ogün Çebi, Evren Avşar ve Onur Demirtaş’la yeni sezonda devam etmeme kararı alırken, bu 4 futbolcudan kendilerine kulüp bulmaları istendi. Geride bıraktığımız sezonda Hatayspor’da kiralık olarak forma giyen Samet Kumbaşı, Ahmet Dereli, Mertcan Aktaş ve Mehmet Fuat Gölbaşı da yeni sezon kadrosunda düşünülmüyor.

İç transfer görüşmeleri esnasında geçen sezon attığı toplam 16 golle Hatayspor’un başarısına büyük katkı sağlayan Güney Atılgan’la yeni sezon için de mutabakata varıldı. Hatayspor Kulübü Başkanı Jan Baram, üç ciddi transfer teklifi alan Güney’in sözleşme bedelinde fedakârlıkta bulunarak iyileştirme yaparken, başarılı golcünün görüşme sonunda masadan memnuniyetle ayrılmasını sağladı.

Dört Transfer Bitmek Üzere…

Bu sezon hedefli bir kadro kurma amacındaki Hatayspor’un 4 futbolcuyla her konuda görüşmeleri bitirmiş durumda olduğu öğrenildi. Kaliteli bir kadro kurma adına bir kaleci, bir ön libero, bir sağ kanat ve bir de santrafor mevkilerinde oynayan 4 futbolcuya önümüzdeki günlerde imza attırılacağı belirtildi.

Taraftardan Tam Destek!

Hatayspor Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu da yazılı bir açıklama yaparak, yapılan kongre sonunda göreve seçilen Jan Baram başkanlığındaki yeni yönetim kuruluna hayırlı olsun temennisinde bulundu. Hikmet Çinçin başkanlığındaki eski yönetime hizmetlerinden dolayı teşekkür eden taraftarlar, genç ve dinamik yeni yönetimin başarılı olacağına da inandıklarını belirtiler. Öte yandan, Derneğin 2. Başkanı Nadir Sahillioğlu’nun istifa dilekçesi üzerine olağanüstü toplanan yönetim, dilekçede yazılı talepler doğrultusunda Sahillioğlu’nu yönetimden ve dernek üyeliğinden çıkarılmasına oybirliğiyle karar verdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here