Hatayspor Taraftarı İnancını Yitirmiyor!

0
79

hatayspor taraftar3Hatayspor Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu, ikinci yarı maçları öncesinde bir açıklama yaparak başarıya olan inançlarını yeniledi. Taraftarlar takımın maddi açıdan desteklenmesi gerektiğine de işaret etti. Yönetimin açıklamasında şu ifadelere yer verildi;

“Bu hafta sonu başlayacak ikinci yarının ilk maçı olan Gümüşhanespor maçı öncesi Hatayspor yönetimi, teknik heyet ve futbolcularımıza gönülden başarılar diliyoruz. Aramıza yeni katılan futbolcularımıza hoş geldiniz derken, Hatayspor’un başarısına katkı sağlayacaklarına olan inancımızı ifade etmek istiyoruz.

Herkes Taşın Altına Elini Koymalı

İlk yarıyı 6 puan farkla lider olarak tamamlayan Hatayspor’umuz aynı ciddiyet ve inançla ikinci yarıda önemli 17 final maçı yapacak. Daha önceki maçlarda olduğu gibi bu yolda Hatayspor’umuzla birlikte yürüyeceğiz ve takımımızı iç saha maçlarında ve deplasmanlarda yalnız bırakmayacağız. Ancak bu zorlu maratonda Hatayspor Başkanı Jan Baram’ın maddi açıdan yalnız bırakıldığını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Herkes taşın altına elini koymalı, kendi üzerine düşen görevi yapmalıdır.  İki gün içinde ödenmesi gereken toplam 480 bin lira için yardımcı olunmalıdır. PTT 1.Ligine son dönemeçte Hatayspor siyasi hesaplara kurban edilmesin. 1,5 milyon nüfusa sahip olan Hatay iline PTT 1. Lig ve Süper Lig yakışmaz mı?

Son olarak Bordo-Beyaz renklere gönül vermiş Hatayspor sevdalılarını 26 Ocak Pazar günü saat: 13.30’da başlayacak Gümüşhanespor maçında desteklemeye davet ediyoruz. Biletlerimizi alarak Hatayspor’a destek verelim.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here