Hatayspor Taraftarı Çanakkale’ye de Gidiyor!

0
70

hatayspor taraftar1Hatayspor’un bu sezon şampiyon olacağına inançlarını yineleyen Hatayspor Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu, Bordo-Beyazlı ekibi Dardanelspor ile oynayacağı maçta da yalnız bırakmama kararı aldıklartını belirtti.

Arma uğruna çıkacakları 1200 kilometrelik yolun kendileri için sorun olmadığına işaret eden dernek yöneticileri, bu sezon gerek iç saha maçlarında gerekse deplasmanlarda Hatayspor’u yalnız bırakmayan ve destekleyen Taraftarlar Derneği olarak bir araçla Çanakkale’ye de gideceklerini belirterek şunları söylediler;

“Araç konusunda bizlere yardımcı olan, her zaman maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Antakya Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Kuseyri’ye spor kamuoyun önünde bir kez daha teşekkür ediyor, bu yaklaşımının diğer kurumlara ve işadamlarına örnek teşkil etmesini diliyoruz.

Bu arada PFDK tarafından verilen ceza sonucu seyircisiz oynanan İnegölspor maçında tribünde yerlerini alarak Hatayspor’u destekleyen bayan ve çocuk seyircilere, ayrıca Semt Pazarı Kompleksi üzerinde yer alarak stat dışından takımımıza destek veren tüm taraftarlarımıza teşekkürü borç biliriz.

Biz Hatayspor’a güveniyoruz ve sezon sonunda şampiyon olacağımıza inanıyoruz. Çanakkale deplasmanına gitmek ve Hatayspor’u desteklemek boynumuzun borcu olmuştur. Gerçek taraftarlar olarak Hatayspor’un ve Ahmet Taşyürek’in daima yanındayız.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here