Hatayspor, Sahasında, Payasspor Deplasmanda Puan Arayacak!

0
57

Spor Toto 3. Ligdeki ilimiz temsilcilerinin bu hafta sonu yapacakları maçların programları ve bu maçları yönetecek hakemler belli oldu. Programa göre, Birinci Lig temsilcimiz Hatayspor, kendi sahasında Afjet Afyonspor’u ağırlayacak. Üçüncü Lig temsilcimiz Payasspor ise Gölcükspor deplasmanında puan mücadelesi yapacak. Üçüncü Ligdeki diğer temsilcimiz Erzin Belediyespor ise haftayı bay olarak geçirecek.

Bordo-Beyazlı ekip Hatayspor, Spor Toto 1. Ligin 29. haftasında karşılaşacağı Afjet Afyonspor maçı hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamladı. Hatayspor, bugün evinde oynayacağı Afjet Afyonspor mücadelesinin hazırlıklarını bitirdi. Osman Çalğın Tesislerinde Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleşen son antrenmanda ısınma, 5’e 2, taktik ve dar alanda çalışma yapıldı. Futbolcular daha sonra çift kale maçla antrenmanı tamamladı. Antrenmanın ardından Bordo-Beyazlılar tesislerde kampa girdi.

Son haftalarda üst üste aldığı başarılı sonuçlarla play-off şansını sürdüren 3. Lig 3. Grup temsilcimiz Payasspor ise haftayı Gölcükspor deplasmanında geçirecek. Mavi-Beyazlı ekip, alt sıralardan kurtulmak isteyen rakibi karşısında, sahadan yine galibiyete ayrılmak ve çıkışını sürdürmek istiyor. Bu kritik maç öncesinde ev sahibi Gölcükspor 32 puanla 16. sırada, Payasspor ise 44 puanla 6. sırada bulunuyor. Bu haftanın programı şöyle olacak: >>>

Hatayspor-Afjet Afyonspor
13 Nisan 2019 Cumartesi Saat: 14.00
Antakya Atatürk Stadı
Volkan Bayarslan, Cemal Bingül, Erkan Akbulut

Gölcükspor-Payasspor
14 Nisan 2019 Pazar Saat: 15.00
Gölcük Şehir Stadı
Alper Oran, Abdullah Melih Karaduman, Kurtuluş Aslan
(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)