Hatayspor İçerde, Erzinspor Dışarıda Puan Arayacak!

0
53

TFF 1. Lig ve Spor Toto3. Ligdeki ilimiz temsilcilerinin bu hafta sonu yapacakları maçların programları belli oldu. Bu programa göre, Birinci Ligdeki temsilcimiz Hatayspor sahasında Giresunspor’u konuk edecek. Üçüncü Lig temsilcilerimizden Erzinspor, Düzcespor deplasmanında puan arayacak. Üçüncü Ligdeki bir diğer temsilcimiz Payasspor ise bu haftayı bay geçirecek. Mavi-Beyazlı Payas ekibinin, geçtiğimiz hafta sonu Elazığ ile oynayacağı karşılaşma da yaşanan deprem nedeniyle ertelenmişti.

Hatayspor Giresunspor’u Ağırlıyor

TFF 1. Ligde grup lideri Hatayspor hafta sonunda oynayacağı Giresunspor maçı hazırlıklarını, hafta içinde Teknik Direktör Bayram Toysal nezaretinde sürdürdü. Bordo-Beyazlılar Pazar günü saha ve seyircisi önünde oynayacağı Giresunspor karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak. Şampiyonluk yarışını firesiz sürdürmek isteyen Hatayspor camiasının Giresunspor’a karşı puan kaybına tahammülü bulunmazken, Bordo-Beyazlılar bugün yapılacak son antrenmanla bu maçın hazırlıklarını tamamlayacak. Takımda sakatlığı süren Hamza dışında eksik bulunmuyor.

Ligde inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Erzin temsilcisi Erzinspor ise haftayı Düzce deplasmanında geçirecek. Turuncu-Beyazlı ekip daha sonraki haftalarda sıkıntılar yaşamamak için Düzce deplasmanından puan ya da puanlarla dönmek istiyor. Haftanın programı şöyle olacak: >>>

 Hatayspor-Giresunspor
2 Şubat 2020 Pazar Saat: 14.00
Antakya Atatürk Stadı
Yiğit Arslan, Cemal Bingül, Hüseyin Aylak

Düzcespor-Erzinspor A.Ş.
2 Şubat 2020 Pazar Saat: 13.30
Düzce 18 Temmuz Stadı
Enver Aydın, Şefik Öner, Burak Celep
(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here