Hatayspor Final Biletini Almak İstiyor!

0
143

Hatayspor, Spor Toto 1. Lig’in play-off yarı final ikinci karşılaşmasında, 0-0’ın rövanşında sahasında Adana Demirspor’u ağırlayacak. Bu zorlu 90 dakika yarın Antakya Atatürk Stadyumunda oynanacak.

Deplasmanda oynanan ilk maçtan golsüz eşitlikle dönmenin kendileri açısından avantajlı bir durum olmadığına dikkat çeken Hatayspor Teknik Direktörü İlhan Palut, daha dikkatli olmalarını gerektiğini savundu.

Gol yollarında daha etkili olmak gerektiğine de işaret eden Palut; “Bize düşen bu maçtaki eksikliklerimizi tamamlayıp, ikinci maça çok daha iyi futbolla, özellikle gol bölgesinde daha dikkatli olmaktır. Şehrin çok istediği Süper Lig için finale yolculuk yapabilmemizin anahtarı budur. İlk maçta oyunun genelinde hakimiyet bizdeydi. Her iki yarının da sonlarında Adana Demirspor’un üzerimizde kurduğu baskıya engel olamadık. Daha sakin olup, oyunu kontrol altında tutabilirdik. Rövanşta daha iyi oynayan, hak eden kazansın” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş; “Gurur Duyuyorum”

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş da küme düşme potasından Süper Lig kapısını zorlayan takım haline gelen Hatayspor’un başarısını ve Adana Demirspor karşısında oynadığı futbolu değerlendirdi. Bu başarıdaki anahtarın sevgi, sadakat ve samimiyet olduğunu dile getiren Başkan Savaş; “Bu başarıda herkesin payı var. Herkes kendi payına düşeni layıkıyla yaptı. Yönetim kurulumuzdan futbolcularımıza, tesis personelinden taraftarlarımıza kadar herkesin başarıda büyük payı var. Hatayspor’umuz Adana Demirspor maçında da rakibine göre daha üstün bir oyun sergiledi. Takımla gurur duyuyorum” diye konuştu.

Adana Demirspor Maç Biletleri Çabucak Tükendi

Öte yandan, Spor Toto 1. Lig play-off yarı final müsabakasında Hatayspor ile Adana Demirspor arasında oynanacak rövanş karşılaşmasının biletleri, satışa çıkarılmasının hemen ardından çok kısa sürede tükendi.

Hatayspor’un 26 Mayıs Pazar günü (yarın) Adana Demirspor’u konuk edeceği maçın biletlerine futbolseverler yoğun ilgi gösterirken, Antakya Atatürk Stadı önüne akın eden taraftarlar, satışa çıkarılan 3 bin 560 bileti iki saat içinde tüketti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here