Hatayspor, Bandırmaspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

0
242

hatayspor7Ligdeki son maçında Konya deplasmanında Anadolu Selçukspor’a 2-0 yenilerek kendini düşme hattında bulan 2. Lig Beyaz Grup temsilcisi Hatayspor, bu hafta sonu sahasında karşılaşacağı rakibi Bandırmaspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Bu sezon istenileni veremeyen ve ligde kalma hesapları yapan Bordo-Beyazlı ekip Hatayspor’un, geride kalan iki maçta Bandırmaspor ve Nazilli Belediyespor karşısında nasıl sonuç alacağı merak ediliyor. Teknik Direktör Bayram Toysal idaresinde Bandırma mesaisine başlayan Hataysporlu futbolcuların hayli üzgün oldukları gözlerden kaçmadı. Teknik Direktör Bayram Toysal ise futbolcularına geride kalan maçları unutmalarını ve Bandırma maçına odaklanmasını istedi. Toysal, Hatayspor’un kümede kalacağını da vurguladı.

Hafta boyunca bu önemli maçın hazırlıklarını yapacak olan Bordo-Beyazlı ekip, Pazar günü kritik maçta play-off’a çıkmayı garantileyen rakibi Bandırmaspor karşısında sahadan 3 puan almanın mücadelesini verecek.

Hatayspor Beyaz Grupta 32. hafta sonunda topladığı 29 puanla, kendisiyle aynı puanda bulunan Bayrampaşa’nın bir sıra üzerinde 15. sırada yer alıyor. Bordo-Beyazlı ekibin önünde ise 32 puanı bulunan Anadolu Üsküdar 1908 Spor bulunuyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here