Hatayspor Akhisar Deplasmanında, Erzinspor Sahasında Düzcespor’u Ağırlayacak

0
101

Spor Toto 1. ve 3. Ligdeki ilimiz temsilcilerinin bu hafta sonu yapacakları maçların programları ile bu maçları yönetecek hakemler belli oldu. Programa göre, Birinci Lig temsilcimiz Hatayspor, Pazar günü (yarın) Akhisarspor deplasmanında puan mücadelesi verecek. Üçüncü Ligdeki temsilcimiz Erzinspor ise Cumartesi günü (bugün) sahasında Düzcespor ile karşı karşıya gelecek. Üçüncü Ligdeki diğer temsilcimiz Payasspor ise haftayı BAY olarak geçirecek.

Hatayspor, TFF 1. Ligin 5. haftasında karşılaşacağı Akhisarspor maçı hazırlıklarını hafta boyunca aralıksız sürdürdü. Osman Çalğın Tesislerinde, Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleşen antrenmanlarda, futbolcular 4’e 1 pas, dripling ve çift kale maç çalışması yaptılar.

Yapılan son antrenman öncesinde ise Bordo-Beyazlıların sürpriz bir ziyaretçisi vardı. Beyin felci hastalığıyla mücadele eden ve Hatayspor aşığı olan Yusuf Emir Hıdıroğlu isimli çocuk, takımı tesislerde ziyaret etti. Akhisar maçı öncesi futbolculara başarı dileklerinde bulunan Hıdıroğlu, oyuncuların da yoğun sevgisiyle karşılandı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş da antrenman sonrası takımı ziyaret ederek, başarılar diledi.

Spor Toto 3. Lig 1. Gruptaki temsilcimiz Erzinspor bugün sahasında Düzcespor ile karşı karşıya gelecek. Maddi anlamda zor şartlar altında mücadele eden Turuncu-Beyazlılarda tek hedef sahalarında yapacakları maçtan 3 puanla ayrılmak.

Üçüncü Ligdeki diğer temsilcimiz Mavi-Beyazlı ekip Payasspor ise bu haftayı BAY olarak geçirecek. Payas temsilcisi 3 hafta sonunda sadece 1 puan toplayabildi. Haftanın Programı şöyle: >>>

Akhisarspor-Hatayspor
22 Eylül 2019 Pazar Saat: 19.00
Erkan Özdamar, Sezgin Çınar, Baran Eraslan
Spor Toto Akhisar Stadyumu

Erzinspor A.Ş.-Düzcespor
21 Eylül 2019 Cumartesi Saat: 15.30
Abdurrahman Haymana, Burak Gültek, Burak Sami Şad
Şehit Muhammet Oğuz Kılınç Stadı
(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here