Hatayspor Adım-Adım Zirveye Tırmanıyor!

0
154

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta zirve hesapları yapan Hatayspor, düşme hattında bulunan Tarsus İdman Yurdu ile deplasmanda oynadığı kritik maçı Güney Atılgan’ın golüyle 1-0 kazanarak Antakya’ya altın değerinde üç puanla döndü. Antakya Belediyesinin sağladığı beş araçla Tarsus’a giden 200 kişilik Bordo-Beyazlı taraftar grubu takımını coşkuyla destekledi.

Taraftar Oldukça Memnun!

Hatayspor Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu adına bir açıklama yapan Başkan Sadullah Ergin, Bordo-Beyazlı ekibin deplasmanda Tarsus İdman Yurdu’nu 1–0 yenerek zirveye ortak olmasının sevinç ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Grup lideri Polatlı Bugsaş’ın bir gün önce Bandırmaspor’a yenilmesi ile Hatayspor’un Tarsus maçının bir kat daha önem kazandığını kaydeden Ergin; “Hatayspor ilk yarıda tutuk oynadığı maçın ikinci yarısının başında Güney Atılgan’la çok güzel bir gol atarak maçı kazandı. Düşme hattında olan rakibimiz çok iyi mücadele etti. Centilmence geçen maçta taraftarlarımız 90 dakika sadece Hatayspor’u destekleyerek her zaman her yerde takımının yanında olduğunu bir kez daha göstermiştir. Bu galibiyetten ötürü Hikmet Çinçin başkanlığındaki yönetimi, Ahmet Ertem idaresindeki teknik heyeti ve tüm futbolcu kardeşlerimizi kutluyoruz. Hatayspor’a kim destek verirse biz onun yanındayız, Hatayspor’u kim karşısına alırsa bizi de karşısına almış olur. Çünkü Hatayspor’umuz bir tanedir, onu da layık olduğu yerlere taşımak hepimizin görevidir” dedi. Ergin, Tarsus’a gelerek takıma destek veren tüm taraftara da teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here