Hatayspor, Adana’dan Bir Puanla Döndü!

0
86

Spor Toto 1. Ligin 14. haftasında, ilimiz temsilcisi Hatayspor, Adanaspor’a konuk oldu. Zorlu karşılaşma golsüz beraberlikle sona erdi. Her iki takım bu kritik karşılaşmayı 5 isabetli şut ile tamamlarken, kaleciler yakalanan sınırlı sayıda pozisyonda gole izin vermedi.

Yağmur altında ve kısır sayıda pozisyonda geçen karşılaşmanın 7. dakikasında Gökhan’ın ara pasında, Hamza’nın kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyondaki şutunda top yandan auta çıktı. 46. dakikada Caner’in çalımlarla ceza sahasına kadar girerek çaprazdan sert şutunda top kaleci Karacic’den döndü.

Maçın ikinci yarısında ev sahibi Adanaspor daha istekli bir görüntü çizdi. 51. dakikada Gökhan’ın sağ kanattan ortasında Bumba’nın yakın mesafeden kafa vuruşunda direğe de çarpan topu kaleci Akın kornere çeldi. 90. dakikada Kone’nin uzaktan sert şutunda kaleci Akın yine başarılı bir hamleyle son anda meşin yuvarlağı kornere çeldi.

Ev sahibi Adanaspor bu skorun ardından üst üste 3. beraberliğini alarak puanını 16’ya yükselirken, Hatayspor da art arda 2. beraberliğinin ardından puanını 20 yaptı. Spor Toto 1. Lig’in 15. haftasında Hatayspor evinde Boluspor’u konuk edecek, Adanaspor ise deplasmanda Altınordu ile karşılaşacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here