Hataylı ve Tarsuslu Taraftarların Örnek Dostluğu

0
254

Hataylı ve Tarsuslu taraftarlar, sporun dostluk ve kardeşlik olgusu içinde futbola güzellik katmaya devam ediyor. Bir süre önce Tarsus’ta oynanan Tarsus İdman Yurdu-Hatayspor maçında atılan dostluk tohumları yeşermeye başlarken, Tarsus’ta Hataylı taraftarları karşılayan ve ilgilenen Tarsus Nusretin Mayınları Taraftar Grubu Hatayspor’lu taraftarları ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Mustafa Erpolat’a, Kasım Kibar, Haluk Öner ve Mehmet Ali Çınar eşlik etti.

Dernek binasında gerçekleşen toplantıda, Hatayspor Taraftarlar Derneği Başkanı Sadullah Ergin, Başkanvekili Mahmut Çelikel, Kurucu Başkan Mehmet Deviren ile yönetim kurulu üyeleri ve Taraftar Grubu liderleri hazır bulunarak Tarsuslu konuklarıyla spor üzerine sohbet ettiler.

Tarsuslu konuklarına hoşgeldiniz diyen Başkan Sadullah Ergin, Tarsus’ta gösterilen misafirperverliğe teşekkür ederek; “Çukurova bölgesinin komşu takımları olarak her zaman dostluk ve dayanışma içinde olmamız Türk sporuna adına önemlidir. Bu dostluk ilelebet sürecektir. Tarsuslu dostlarımızı Antakya’da görmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

Nusretin Mayınları Taraftar Grubu Başkanı Erpolat’ta yaptığı konuşmada; “Tarsus-Hatay dostluğu bizim için önemlidir. Spor, sevgi ve dostluktur. Bizim kavga ve küfür ile işimiz yok. Centilmence takımımızı destekler, şehrimize gelen konukları en iyi şekilde ağırlamaya çalışırız. Hataylı taraftarlarla önümüzdeki süreçte dostluğumuzu daha pekiştirmek istiyoruz” diye konuştu.

Tarsuslu taraftarlar, daha sonra Hatayspor Taraftarlar Derneğine Tarsus İ.Yurdu’nun Sarı-Lacivert formasını ve kaşkolünü hediye ederek şampiyonluk yolunda başarılar diledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here