Hatay’ın Melekleri, Zor da Olsa Mersin BŞB’yi Mağlup Etti

0
95

Erteleme Mücadelesinde Mersin Ekibini Ağırladı…

Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, bilyoner.com Kadınlar Basketbol Liginin 22. hafta erteleme mücadelesinde Mersin Büyükşehir Belediyesini sahasında konuk etti. Antakya Kapalı Spor Salonu’nda oynanan mücadelede yaklaşan play-off öncesi sezonu en iyi sırada bitirmek için ter döken Hatay’ın Melekleri, rakibini 73-66 yenmeyi başardı.

Bu zorlu maça istekli ve iyi başlayan Hatay Büyükşehir Belediyesi, rakibine ilk çeyrekte 20 sayı atarak periyodu 20-18 önde tamamladı. İkinci çeyrekte etkili olan konuk takım Mersin BŞB, bulduğu 25 sayı ile öne geçmeyi başardı. Ancak temsilcimiz, etkili hücumlarıyla farkı 6’ya indirdi ve ilk yarıyı 37-43 geride kapattı.

Üçüncü çeyreğe yine etkili başlayan Hatay’ın Melekleri hücumlarıyla rakibini oldukça zorladı. Oyunda etkili bir ritim yakalayan ve attıkları sayılarla seyirciyi de coşturan Hatay’ın Melekleri, bu çeyrekte toplamda 23 sayı bularak molaya 60-59 önde girmeyi başardı.

Final periyodunda heyecan üst boyutta idi. Taraftarın coşkulu tezahüratını da arkasına alan Hatay BŞB, hemen-hemen her ataktan sayı çıkartmayı başardı. Evinde oynama avantajını da kullanarak rakibini domine eden Hatay Büyükşehir Belediyesi, 22. hafta mücadelesini 73-66 kazanarak taraftarını da sevindirdi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here