Hatay’ın Melekleri, Sahasında Sopron Basket’e Yenildi

0
87

Kadın basketbolunun Avrupa Kulüpler düzeyindeki en görkemli organizasyonu olan EuroLeague’de mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, sezonun 6. karşılaşmasında evinde Macaristan temsilcisi Sopron Basket’i ağırladı.

Geçtiğimiz Perşembe günü Antakya Spor Salonunda oynanan mücadeleye Abdelkader, Snytsina, Paris, Merve ve Johnson ilk beşiyle başlayan Hatay temsilcisi, rakibinin orta mesafeden bulduğu sayılara Merve ve Snytsina ile karşılık verse de ilk çeyrek konuk takımın 15-18’lik üstünlüğü ile tamamlandı.

Mücadelenin ikinci çeyreğine de hızlı başlayan taraf konuk takım Sopron oldu. Hatay’ın Melekleri, pota altından ve hızlı hücumlarla skor üreten rakibine Abdelkader ile cevap vermeye çalışsa da soyunma odasına 27-38’lik skorla önde giden taraf Macaristan temsilcisi oldu.

Hatay Büyükşehir Belediyesi, karşılaşmanın ikinci yarısında da istediklerini sahaya yansıtamadı. Hatay’ın Melekleri savunmadaki sertliğini arttırıp rakibini durdurmaya çalışsa da üçüncü çeyrekte üstün olan taraf yine konuk takım oldu: 39-52. Mavi-Beyazlılar, karşılaşmanın son çeyreğinde de rakibine üstünlük sağlayamayınca karşılaşma 56-66’lık skorla konuk takım Sopron Basket’in üstünlüğü ile tamamlandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here