Hatay’ın En Popüler Turizm İlçesi İskenderun’un En İyi Otelleri

0
518

Türkiye’nin güney noktasında yer alan Akdeniz şehirlerinden Hatay’ın en popüler tatil noktalarından İskenderun, lezzetli mutfağı ve zengin tarihi ile keyifli bir gezi olanağı sunmaktadır. Bu özelliklerinin yanı sıra kıyı şeridinde yer alan ilçe, hem yemyeşil doğası hem de masmavi denizi ile dikkat çekmektedir. Yaz aylarında da son derece popüler olan ilçe, şehrin sıcağından bunalanlar için adeta bir kaçış noktasıdır. Akdeniz ikliminin hakim olduğu İskenderun’da yaz ayları sıcak ve kurak, kış ayları ise ılık geçmektedir. Hem yurt içinden ziyaretçilerin hem de yurt dışından turistlerin dikkatini çekmekte olan özelliklere sahip İskenderun, yılın dört mevsimi konaklayabileceğiniz birbirinden güzel tesislere sahiptir. Her bütçeye uygun İskenderun otelleri hakkında detaylı bilgi almak için http://iskenderun.otelleri.net adresini ziyaret ederek, doğayı, tarihi, denizi ve eşsiz lezzetleri bir arada sunan ilçeyi keşfedebilirsiniz.

İskenderun’un Aquapark Oteli Club Casmin Hotel

Hem doğayı hem de denizi bir arada sunan Club Casmin Hotel, Hatay’ın en turistik noktalarından İskenderun’da konuklarını ağırlamaktadır. İskenderun merkeze 10 dakika sürüş mesafesinde ve Hatay Havalimanı’na 40 km uzaklıkta yer alan tesisin, tatiliniz boyunca huzur dolu anlar yaşayacağınız 200 odası bulunmaktadır. Yarım pansiyon konseptinde hizmet veren tesiste, sabah kahvaltıları açık büfe olarak sunulurken, tesis bünyesinde yer alan 3 adet a la carte restoran, eşsiz Hatay lezzetleri başta olmak üzere konuklarına zengin bir menü sunmaktadır. Denize sıfır konumda yer alan Club Casmin Hotel’de özel plaj konuklarına Akdeniz’de yüzme olanağı tanırken, plaj olanaklarına ek olarak tesiste, 2 adet açık havuz, 6 adet su kaydırağı, 1 adet çocuk havuzu hizmet vermektedir. Eğlenceli anların ardından dinlenmek isteyen konuklar içinse tesiste, sauna, hamam ve buhar odası yer almaktadır. Hatay’da unutulmaz bir yaz tatili için tercih edebileceğiniz Club Casmin Hotel’e http://casmin.com.tr/’den ulaşabilirsiniz.

İskenderun’un En Lüks Otellerinden Ramada İskenderun Harbour

Hatay’ın en çok turist ağırlayan ilçelerinden İskenderun’da konuklarını ağırlayan Ramada İskenderun Harbour, lüks olanakları ile tüm konuklarına kusursuz bir tatil vadetmektedir. İskenderun Otogar’a 1 kilometre, Hatay il merkezine 25 kilometre, Hatay Havaalanı’na 46 kilometre, Hatay Otogar’a 60 kilometre mesafede yer alan tesisin, oldukça özenle dekore edilmiş 108 odası mevcuttur. Oda kahvaltı konseptinde hizmet veren tesiste, Palmiye Restoran gün boyu yöresel lezzetler sunmaktadır. Denize yalnızca 100 metre mesafede konuklarını ağırlayan Ramada İskenderun Harbour kapalı, çocuk ve açık olmak üzere 3 adet havuza sahiptir. Ruhen ve bedenen rahatlayacağınız SPA merkeziyle keyif dolu anlarınıza ev sahipliği yapan tesiste, masaj, sauna ve hamam olanakları sunulmaktadır. İş amaçlı İskenderun seyahatlerinizi de kusursuz bir konaklama deneyimine dönüştürecek olan tesiste 4 adet tam donanımlı toplantı salonu yer almaktadır. Hizmet verdiği tüm şehirlerin en popüler tesisleri arasında yer almayı başaran Ramada otellerinin özel hizmetlerinden yararlanmak için https://www.wyndhamhotels.com/tr-tr/ramada/hatay-turkey/ramada-iskenderun/’a tıklamanız yeterlidir.

Şehrin En Popüler Otelleri Arasında Yer Alan Anemon İskenderun

Türkiye’nin dört bir yanında, hem tatil hem de iş amacı ile seyahat eden konuklarına ev konforunu lüks olanaklarla sunan Anemon otelleri, İskenderun’da yer alan tesisinde de kusursuz bir konaklama deneyimi vadetmektedir. İskenderun Otogarı’na 9 km, Hatay Havalimanı’na 40 km mesafede konuklarını ağırlayan Anemon İskenderun, rahatlığı ve şıklığı hissedeceğiniz 144 odaya sahiptir. Oda kahvaltı konseptinde hizmet veren tesiste, ayrıca 1 adet a la carte restoran bulunmaktadır. Sıcak İskenderun yazlarında serinlemeniz ve eğlenmeniz için tesis bünyesinde 1 adet açık yüzme havuzu hizmet vermektedir. Serinlemek isteyen konuklarının yanı sıra gününü dinlenerek geçirmek isteyen konuklar için Anemon İskenderun’da SPA merkezi yer almaktadır. Hatay’da iş amaçlı seyahatleriniz için tercih edebileceğiniz tesisin 3 adet tam donanımlı toplantı salonu bulunmaktadır. Yılın dört mevsimi kusursuz bir hizmetle konuklarını ağırlayan Anemon İskenderun’a web sitesi olan http://www.anemonhotels.com/otel-hatay/anemon-iskenderun.aspx adresinden ulaşabilirsiniz.

İskenderun’da Kusursuz Bir Yaz Tatili İçin İssos Otel

Yeşille mavinin buluştuğu nokta İskenderun’da, eşsiz Akdeniz manzarasına karşı, kusursuz bir konaklama deneyimi sunan İssos Otel, hem eğlenmek hem de dinlenmek isteyen konuklarına sunduğu özel olanaklarla dikkat çekmektedir. Hatay Havalimanı’na 40 km mesafede yer alan tesisin, şık ve konforlu 54 odasının yanı sıra 3 adet bungalov evi hizmet vermektedir. Oda kahvaltı ve yarım pansiyon hizmet seçenekleri sunan tesiste, sabah kahvaltıları ve akşam yemeklerinde verilen açık büfe servisin yanı sıra 1 adet a la carte restoran bulunmaktadır. Denize sıfır konumu ile dikkat çeken İssos Otel’de özel plaj yer almaktadır. Havuzu tercih eden konuklar içinse 1 adet açık havuz, 1 adet aqua park ve çocuk havuzu tesisin seçenekleri arasındadır. SPA olanaklarıyla da ön plana çıkan İssos Otel’de, 1 adet kapalı yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı ve masaj odaları, benzersiz bir dinlenme deneyimi yaratmaktadır. Çocuklarınızı da sizin kadar düşünen tesiste, güvenilir ve eğlenceli atmosfere sahip mini club küçük konuklarını ağırlamaktadır. İskenderun’da hem eğlenip hem de dinlenebileceğiniz ve tüm ailenize hitap edecek bir konaklama deneyimi için http://www.issosotel.com.tr/’dan tatilinizi planlayabilirsiniz. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here