Hatay’ın Anavatana Katılışının 77. Yıldönümü Bugün Kutlanacak

0
819

hatay-anavatan1Hatay’ın Anavatana katılışının 77. yıldönümü bugün törenlerle kutlanacak. Sabah saatlerinde Antakya Atatürk Anıt Alanına çelenk sunumuyla başlayacak olan kutlamalar gün boyu sürecek.

Hatay’ın Anavatana katılışının 77. yıldönümü resmi törenlerinin yer alacağı bugünkü program saat 09.00’da Atatürk Anıtı’na Çelenk sunma töreni ile başlayacak. Program 09.30’da Antakya Şehitliği Ziyareti ile devam edecek.

hatay-anavatan2

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), Hatay’ın Anavatana Katılışının 77’nci yıldönümü münasebetiyle düzenlenen Hatay Festivali kapsamında anlamlı bir etkinlik programı da hazırladı. Gerçekleştirdiği kültür- sanat etkinlikleri ve sosyal belediyecilik uygulamalarıyla ülke gündemine oturan HBB, bu kez de Anavatan hasretinin dindiği şanlı yıldönümünde Hataylıları birbirinden güzel etkinliklerle buluşturacak. HBB’nin hazırladığı etkinlikler kapsamında bugün 15.00’te Palladium AVM’de Hatay’ın Anavatana katılışı ile ilgili fotoğraf sergisi, 19.00’da Atatürk Caddesi’nde Künefe Festivali düzenlenecek. Yarı saat 18.00’de ise HATMEK’te Toplu Nikah Töreni gerçekleştirilecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here