“Hatay’a Hizmet Etme Noktasında Büyük Çaba Sarf Edeceğiz”

0
65

AKP Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi’ni Ziyaret Etti

Meclisin tatile girmesiyle seçim bölgesi olan Hatay’da çalışmalarını sürdüren Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, ziyaretleri kapsamında İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi’ni ziyaret etti.

Ak Parti İskenderun İlçe Yöneti ve Hatay Milletvekili Adayı Abdülkerim Güven’in de eşlik ettiği ziyarette İskenderun ve gündemle ilgili sohbet gerçekleştirildi.

Milletvekili Abdulkadir Özel ve beraberindekileri, İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı.

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette yapılan seçimlerin ardından Milletvekili Abdulkadir Özel, İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi yönetimine çalışmalar hakkında bilgiler vererek; “Hatay ve bölgemiz için en büyük projelerimizden biri olan, hayati önem arz eden Amanos Tünel projesi de inşallah hayata geçirilecek. Birlik ve beraberlik içerisinde bölgemizi her alanda gelişmesi adına Hatay’a hizmet etme noktasında büyük çaba sarf edeceğiz” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu ise; “Ziyaretinizden dolayı çok memnuniyet duyduk. Yeni görevinizde başarılar diliyoruz. Elinizden gelen tüm gayretiniz ile Hatay ve İskenderun’umuz için çalışacağından eminiz. Denizcilik anlamında birlikte hareket ederek, sorunlar için çözümler üretip hayata geçirmeyi umut ediyoruz” diye konuştu. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here