Hatay Süper Amatör Kızıştı!

0
184

Nişrinspor 44 puan ile lider. Dursunluspor 43 puan ile ikinci, Samandağ Gençlerbirliği 41 puan ile üçüncü. Karaağaçspor 40 puan ile dördüncü, 38 puanlı Samandağspor ise beşinci sırada

2019-2020 Sezonu Hatay Amatör Küme Süper Ligine Hatay’ın muhtelif sahalarında yapılan karşılaşmalarla devam edildi. Haftanın en önemli müsabakası Antakya Nazım Koka Sahasında yapıldı. Zorlu mücadelede Nişrinspor ile Samandağ Gençlerbirliği 1-1 berabere kaldı.

Günün diğer karşılaşmalarında alınan sonuçlar şöyle oldu: Arsuz Gözcülerspor: 1-Nazik Kuyumculuk Dursunluspor: 6, Arsuz Karaağaçspor: 10-Dörtyol Belediyespor: 2. Ekincispor: 3-Kırıkhangücü: 5, Kırıkhanspor: 4-Samandağspor: 2.

Alınan bu sonuçların ardından grupta Nişrinspor 1 maç fazlasıyla 44 puan ile lider durumda bulunuyor. Dursunluspor ise yine maç fazlasıyla 43 puan ile ikinci, bir maç eksiği bulunan Samandağ Gençlerbirliği de 41 puan ile üçüncü sırada yer alıyor. Yine bir maç eksiğiyle Karaağaçspor 40 puan ile dördüncü, 38 puanlı Samandağspor ise 1 maç fazlasıyla beşinci sırada. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here