Hatay Sağlık Hizmetleri MYO’da Mezuniyet Sevinci

0
502

mkü-mezuniyet1MKÜ Hatay Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda 2012-2013 eğitim döneminde mezun olmaya hak kazanan öğrenciler için mezuniyet töreni düzenlendi. Törene MKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Dalkız’ın yanı sıra fakülte dekanları, yüksekokul müdürleri, öğretim elemanları, öğrenciler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

Törende konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Dalkız, anneler ve babalarla birlikte karşılıklı verdikleri emeklerin sonuçlarını görmeye başladıklarını söyledi. Sağlık alanında hizmet veren okulun diğer yüksekokullarından farklı olduğunu dile getiren Dalkız, buranın yüksekokul olmakla birlikte aynı zamanda eğitim veren bir kurum olduğunu kaydetti.

mkü-mezuniyet2

Hatay Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Doç. Dr. Zafer Yönden ise meslek yüksekokulunun kuruluşundan bu yana ilk defa mezuniyet töreni düzenliyor olmalarının heyecanını yaşadıklarını belirtti. Yönden, bu mezuniyet törenini de bin bir zahmete girerek çocuklarını okutmanın heyecanını yaşayan veliler için düzenlediklerini ifade etti.

Konuşmaların ardından, yüksek okul birincisi Sever Durgun yaş kütüğüne plaket çaktı.  Bölümlerinde dereceye giren öğrencilere diplomalarıyla birlikte, plaket ve hediyelerin verildiği programda öğrenciler daha sonra hep birlikte keplerini havaya fırlattı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here