Hatay Güvenlik Korucularından Başkan Seyfi Dingil’e Ziyaret

0
108

Hatay Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Musa Salık ve beraberindeki güvenlik korucuları, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “İskenderun ve bölgemizde devletimizin bekası, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için çalışıyorsunuz, tüm hizmetleriniz için sizlere çok teşekkür ediyoruz. Emniyet, jandarma ekipleri ile başarılı çalışmalara imza atıyorsunuz. Ülkemizi, milletimizi vatanımızı bölmek parçalamak isteyen hainlere karşı cansiperane görevler yapıyorsunuz. Bu vesile tüm şehit olan güvenlik koruyucularımıza ve tüm şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Yüce rabbim yar ve yardımcınız olsun” dedi.

Derneğin kuruluş amaçlarından ve çalışmalar hakkında bilgiler veren Hatay Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Musa Salık ise; “Vatana millete hizmet etmek için görev başındayız. Terörle mücadelede güvenlik güçlerimiz ile birlikte gece gündüz demeden görev başındayız. Yüce rabbim ülkemiz üzerinde hain planları olan vatan hainlerine fırsat vermesin” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Hatay Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Musa Salık, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil Türk Bayrağı takdim etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here