Hatay Fenerbahçe İşitme Engelliler Anaokulu’nun Temeli Atıldı

0
236

hatay fenerbahçe1Hatay Fenerbahçeliler Derneği tarafından yaptırılacak olan Hatay Fenerbahçe İşitme Engelliler Anaokulu’nun temel atma töreni Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerin katılımıyla gerçekleşti.

Temel atma törenine Başkan Aziz Yıldırım, Hatay Valisi Ercan Topaca, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Fenerbahçe SK Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Asbaşkanlardan Mithat Yenigün, Yönetim Kurulu Üyesi Selim Kosif, Hatay Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ali Ezelsoy ile dernek yöneticileri ve çok sayıda taraftar katıldı.

Eğitime olan katkısı ve sosyal sorumluluk projeleriyle adından sıkça bahsettiren Hatay Fenerbahçeliler Derneği daha önce bölgeye bir ilkokul kazandırmıştı. Dernek geçtiğimiz gün ise 1000 metrekare alan üzerine 400 metrekare olarak inşa edilecek ve 6 derslik, 60 öğrenci kapasiteli olacak Hatay Fenerbahçe İşitme Engelliler Anaokulu’nun temel atma törenini yoğun ilgi altında gerçekleştirdi. Halk dansları ekibinin gösterisiyle başlayan törende kürsüye çıkan Başkan Aziz Yıldırım, Fenerbahçe’nin bir sivil toplum kuruluşu olduğunu hatırlattı.

hatay fenerbahçe2

Hatay’da olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren Başkan Aziz Yıldırım, okulun yapımında emeği geçenlere teşekkür ederek; “Fenerbahçe, Spor kulübü olduğu gibi aynı zamanda sivil toplum kuruluşudur” dedi.

Daha sonra kürsüye çıkan Hatay Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ali Ezelsoy; “Projenin gerçekleşmesi için emek sarf eden, destek olan herkese, hiçbir ücret almadan çalışan mühendislere ve yardımlarını esirgemeyen hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Sonrasında kürsüye çıkan Hatay Valisi Ercan Topaca projeyi ilk öğrendiği anda projeye evet dediğini ifade etti ve sözlerine şu şekilde devam etti: “Okulun hem işitme engelli vatandaşlarımıza hem ilçemize hayırlı olmasını, inşaatın kazasız belasız tamamlanmasını diliyorum. Hayırseverlerin desteğine ihtiyacımız her zaman var. Hatay Fenerbahçeliler Derneği’nin ilgisi, eğitime olan yaklaşımı, azmi hep yaşadığımız bir süreç. İşitme Engelliler Anaokulu projesini bana ilk açtıkları andan itibaren evet dedim. Engelleri aştık, bugünlere geldik. Eylül ayına kadar inşaatın tamamlanmasını umuyoruz. Yapılacak çok işimiz var. Emeği geçen başta Hatay Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ali Ezelsoy’a, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün değerli Başkanı Aziz Yıldırım’a ve beraberindeki yöneticilerine, inşaatın projesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here