Hatay Emniyetinde Terfi Heyecanı!

0
100

emniyet terfiLekesiz; “Huzur ve Güven Olmazsa Olmazlarımızdandır”

Hatay İl Emniyet Müdürlüğü’nün çeşitli kademelerinde görev yapan 31 rütbeli personel bir üst rütbeye terfi etti. Antakya Oteli’nde düzenlenen Rütbe Terfi Töreninde heyecan doruktaydı.

Törende bir konuşma yapan Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, huzur ve güven ortamının önemine vurgu yaptı. Huzur ve güven dolu bir ortamın temini ve tesisi hem polis teşkilatının hem de jandarma teşkilatının en önemli görevlerinin başında geldiğini söyleyen Vali Lekesiz; ise; “Huzur ve güven dolu bir hayat bireysel ve toplumsal hayatımızda ne anlam ifade ediyorsa, polis teşkilatımız da hem devlet yapısı içerisinde hem toplum hayatında milletimiz nezdinde o kadar büyük önem ve anlam ifade ediyor. Biz biliyoruz ki, huzur ve güven ortamı olmayan bir yerde diğer hiçbir şeyin önemi kalmaz. Demokratik standartların yükseltilmesi, sosyal ve ekonomik kalkınmanın sürekliliğinin sağlanması, insan hak ve özgürlüklerin geliştirilmesi güçlü bir zemin olan huzur ve güven dolu bir ortamın üzerine inşa edilir” dedi. Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, terfi eden emniyet mensuplarını da kutladı.

Hatay İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç da törende yaptığı açıklamada, “Gelişen ve sürekli değişen dünyada vizyonumuz insan haklarına saygılı ve hukukun üstünlüğüne bağlı kalarak insanların dini inançlarına, düşünce yapısına bakmaksızın, cinsiyet ayrımı gözetmeden, herkese eşit, güler yüzlü, şeffaf ve kaliteli bir hizmet sunmaktır” dedi.

Bu yönde hizmet verirken halk ile iç içe olmak ve onların desteği almak zorunda olduklarını söyleyen Kılıç, halkın desteğinin kendileri için önemli olduğunu kaydetti. Kılıç; “Temel amacımız; vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini, toplumun huzur ve güvenliğini, sağlamak başta Anayasamız olmak üzere kanunlarımızca güvence altına alınan, bireylerin temel hak ve özgürlüklerini güven içinde yaşayacakları ortamı sağlamaktır” diye konuştu.

Törende; 4.sınıf emniyet müdürü olan 6 kişi, 3.sınıf emniyet müdürlüğüne, 7 emniyet amiri 4.sınıf emniyet müdürlüğüne, 10 baş komiser emniyet amirliğine, 1 komiser baş komiserliğe, 7 komiser yardımcısı da komiser rütbelerine yükseldi. Terfi edenlere rütbeleri protokol üyeleri ile polis eşleri tarafından takıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here