Hatay Büyükşehir Belediyesinden Kiliselere Noel Hediyesi

0
29

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’daki kiliselere Noel Bayramı kutlamaları kapsamında çeşitli hediyeler dağıttı. Kiliselerin Cemaat üyelerine dağıtılmak üzere hediye sepetlerini teslim alan din görevlileri ve yetkililer, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve belediye yetkililerine şükranlarını belirttiler.

Saygı, Sevgi ve Tevazu kenti Hatay’da Büyükşehir Belediyesi, her sene olduğu gibi bu sene de İsa Mesih’in dünyaya gelişinin kutlandığı Noel Bayramında Hristiyan vatandaşları yalnız bırakmadı. Belediye ekipleri, kilise yöneticilerine veya dini görevlilerine, cemaat üyelerine dağıtılmak üzere hediye sepetleri takdim etti. Ekipler Hristiyan cemaati tarafından coşkuyla karşılandı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi ekipleri hazırlanan hediye sepetlerini vermek için Altınözü’nde Aziz Gregorios Ortodoks Kilisesi ile Maria Ana Rum Ortodoks Kilisesine, Antakya’da Latin Katolik ve Protestan Kiliselerine, Samandağ’da Aziz İlyas Rum Ortodoks Kilisesi ile Samandağ/Vakıflı Meryem Ana Ermeni Kilisesine, İskenderun’da da Aziz Nikola Rum Ortodoks Kilisesi, Müjdeleme Latin Katolik Kilisesi ve Karasun Manuk Surp Ermeni Kilisesine ziyarette bulundular.

Din görevlilerinin yanı sıra hediye sepetlerini teslim alan bazı yetkili ve cemaat üyeleri, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a kendilerini hiç unutmayıp her zaman yanlarında olduğu için minnettarlıklarını dile getirdiler ve belediye yetkililerine de teşekkürlerini ilettiler. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here