Hatay Boks Takımı Konya’ya Gidiyor

0
957

boks takımı3Hatay Boks İl Temsilcisi Nuri Erdener, 2-16 Mayıs 2016 tarihleri arasında Konya ilinde yapılacak olan “Liseler Arası Türkiye Boks Şampiyonası”nda Hatay ilini temsil edecek olan İdareci, Antrenör ve Sporcu listesinin belirlendiğini söyledi.

Konya’ya gidecek Hatay Boks Takımında şu isimler bulunacak; Boks Hakemi: Ahmet Suphi Erdener (Milli Boks Hakemi), İdareci: Adnan Horoz, Antrenör: Hasan Erdener-Mahmut Ördek. Sporcular: Recep Kızıldağ 48kg, Hüseyin Esen 60kg, Furkan Erdener 64kg, Emircan Uygun 69kg, Ömer Turgay 75kg (İskenderun Belediyespor), M.Ali Açıkgöz 80kg, Sami Can Açıkgöz 80kg, Nesim Altınöz 69kg, Barış Sakallı 52kg (Antakya Mahmut Ördek Boks Akademisi).

boks takımı4

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Hatay Boks İl Temsilcisi Nuri Erdener; “Yıldızlar ve Gençler kategorisinde yapılacak olan turnuvada, İskenderun Belediyespor’dan bir antrenör ve beş sporcu, Antakya Mahmut Ördek Boks Akademisinden bir antrenör ve dört sporcu, Hatay ili adına Türkiye Liseler Arası Boks Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

2016 yılında Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde yapılan turnuvalarda göz dolduran sporcularımız Konya ilinde yapılacak turnuvada da derece almak için çaba gösterecekler ve okudukları liselerde yeni sporcular yetişmesine öncülük edecekler.

Turnuva boyunca her zamanki gibi sporcuya, antrenöre yakışır şekilde hareket edileceğini biliyor, geçmişte sürdürülen başarıların tekrarını canı gönülden bekliyor ve bu vesileyle tüm Hatay ili Boks spor ekibine üstün başarılar diliyorum” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here