Hatay Barosu, HAMOK Bünyesine Katıldı

0
38

Hatay Akademik Meslek Odaları Koordinasyon Kurulu oda sayısını 16’ya çıkardı. Hatay Akademik Meslek Odaları Koordinasyon Kurulu Dönem Sözcüsü Cem Huzmeli, yaptığı basın açıklamasıyla, Hatay Barosunun da bünyelerine katıldığını duyurdu.

1993 yılında 4 oda ile kurulan Hatay Akademik Meslek Odaları Koordinasyon Kurulu (HAMOK)’nun, 28. yılında oda sayısını 16’ya çıkardığını kaydeden Huzmeli; “Bu güne kadar ülkemizin ve ilimizin bir çok sorununa karşı çözüm önerileri ile birlikte katkı sunmuş ve ilimiz için kamu yararı doğrultusunda çok önemli ve başarılı sonuçların ortaya çıkması sağlanmıştır. HAMOK, kentimizi ilgilendiren hemen hemen tüm alanlarda söz söyleyecek olan odaları bünyesinde barındırmaktadır. Tek eksik ayağımız olan hukuk alanında da artık söz söyleme, görüş sunma durumuna gelmiş bulunmaktayız.

Hatay Barosunun HAMOK bünyesine katılma iradesi nedeniyle, 27.05.2021 tarihinde ile yaptığımız toplantı sonucunda, Hatay Barosu HAMOK bünyesine katılmış ve oda sayımız 16’ya çıkmıştır. Hatay Barosunun katılımı bize güç katmıştır, bu katılım kentimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyor, HAMOK bünyesine katılım iradesini gerçekleştiren Hatay Barosu başkanı Cihat Açıkalın’a, ve Baro Yönetim Kuruluna teşekkür ediyor, Hatay Barosu ile birlikte daha güzel çalışmalar yapacağımıza inancımız tam olduğunu kamuoyuna saygıyla ifade ediyoruz” şeklinde konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here