Hatay Amatör Küme Süper Liginde Heyecan Sürüyor

0
58

2021-2022 Sezonu Hatay Amatör Küme Süper Liginde heyecanlı maçlara devam ediliyor. Haftanın en önemli karşılaşmasında Arsuz Gözcülerspor ile İskenderun Meydanspor 1-1 berabere kaldılr. Kırıkhanspor ise her iki yarıda atılan gollerle Dörtyol Belediyespor’u 7-0 mağlup etti.

Arsuz Gözcülerspor: 1 İskenderun Meydanspor: 1

2021-2022 Sezonu Hatay Süper Amatör Liginde haftanın en önemli karşılaşması Arsuz ilçesinde yapıldı. Hatay Süper Amatör Ligi B Grubu maçında Lider Arsuz Gözcülerspor ile takipçisi İskenderun Meydanspor, karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere kalarak haftayı birer puan ile kapattılar.

Alınan bu sonucun ardından 5’ci hafta sonunda 11 puan toplayan Arsuz Gözcülerspor grupta lider durumda bulunurken, 1 maç eksiği bulunan ve 4 müsabakada 10 puan toplayan İskenderun Meydanspor, gol averajı ile ikinci, aynı puana sahip Samandağspor da üçüncü sırada yer alıyor.

Kırıkhan  1461 Spor: 7-Dörtyol Belediyespor: 0

Hatay Süper Amatör Liginde mücadele eden bir diğer takım Kırıkhan 1461 spor, her iki yarıda atılan gollerle Dörtyol Belediyespor’u 7-0 mağlup etti. Kırıkhan 1461 spor, elde ettiği bu galibiyetin ardından puanını 6’ya yükseltti.

Kırıkhan 1461 spor Kulüp Başkanı Hüseyin Çağlar, elde edilen galibiyetin ardından yaptığı açıklamada; “Başarıda emeği geçen, öncelikle Belediye Başkanımız Ayhan Yavuz’a sonsuz teşekkür ediyoruz.  Takımımızı yalnız bırakmayan cefakar taraftarımıza da sonsuz teşekkürler ederim” dedi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here