Hatay Alt Minikler Boks Takımı Adıyaman Yolcusu

0
434

boks takımı3Türkiye Boks Federasyonunun 2015 yılı faaliyet programında yer alan “Alt Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası” 14-20 Ağustos 2015 tarihleri arasında Adıyaman’da yapılacak. Şampiyonada Hatay ilimizi temsil edecek olan antrenör ve alt minik kategorisinde bulunan sporcular da belli oldu.

Hatay Boks İl Temsilcisi Nuri Erdener, konuyla ilgili yaptığı açıklamada Hatay heyetinin 1 idareci, 1 antrenör ve 9 sporcudan oluşacağını belirtti. Erdener, Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde yapılacak olan turnuva öncesinde, gelecek olan tüm kafileler için, Adıyaman Valiliği, Adıyaman Belediye Başkanlığı, Gölbaşı Belediye Başkanlığı, Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü ile iş adamlarının top yekûn birlik içerisinde olduğuna dikkat çekti.

spor-boks (3)

Erdener; “Minik boksörlerin rahat edebilmesi için her türlü fedakârlık yapılmaktadır. İl temsilciliğimizin aldığı bilgilere göre, Adıyaman Boks İl Temsilcisi Sayın Adnan Demir arandığı taktirde hiçbir ücret ödemeden sporcu antrenör ve idarecilerin kalacağı yerler şimdiden ayarlanmıştır. Bu şampiyona öncesinde ciddi antrenmanlar yapan sporcularımıza başarılar diliyorum. İnşallah sağ salim gider ve dönerler” şeklinde konuştu.

İdareci Sezer Gümüş ile Antrenör Mahmut Ördek’in önderliğindeki Hatay heyetinde şu sporcular yer alacak: Murat Ördek, Hasan Ördek, Emre Davulcu, Hasan Hüseyin Ördek, Vahit Can Yıldırım, Doğuş Yıldırım, Altan Berdan Sahiloğulları, Boran Gümüş, Esat Kurnaz.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here