Hatay 1. Amatör Kümede Gollü Maçlar!

0
193

2019-2020 Sezonu Hatay 1. Amatör Küme (B) Grubunda mücadele eden İskenderun Meydanspor, İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yapılan karşılaşmada Üzümdalı Gençlikspor’u 5-4 mağlup etti. Hatay 1. Amatör Küme (A) Grubunda ise haftanın en önemli müsabakasında Uluçınar Gençlikspor, grup lideri Maşukluspor’u 4-2 mağlup ederek zirvenin yeni sahibi oldu.

Meydanspor: 5 Üzümdalı Gençlikspor: 4

B Grubunun iddialı ekibi Meydanspor, Üzümdalı Gençlikspor’u gol düellosu şeklinde geçen maçta 5-4 mağlup etti. Hatay Bölgesi hakemlerinden Ali Bezgin, Ömür Akay ile Muhammet Ocakoğlu’nun yönettiği karşılaşmada ev sahibi Meydanspor’un gollerini Burhan Şimşek, Zeyni Ceylan, Selami Arpaçayır, Hakan Kaya ile İlker Dağ atarken, Üzündal Gençlikspor’un gollerini de Coşkun (2), Süleyman Türkmen ile Mehmet Hıdır Keleş kaydetti.

Alınan bu sonucun ardından İskenderun Meydanspor puanını 6’ya çıkartırken, Üzümdalı Gençlik de 5’te kaldı. Bir hayli sert ve çekişmeli geçen karşılaşmada Üzümdalı Gençlikspor’dan Yılmaz Yeter ile Mehmet Tapan, Meydanspor’dan da İlker Dağ kırmızı kart görürken, her iki takımdan da toplam 8 futbolcu sarı kart gördü.

Uluçınar Gençlik Yenilgisizliğini Sürdürdü

A Grubunda ise Arsuz Uluçınar Gençlikspor’un sezonun 6. haftaya gelindiğinde başarılı çıkışı devam ediyor. Grubun yenilgisiz tek takım Uluçınar Gençlikspor bu başarısı ile liderliğe yükseldi.

Hatay 1. Amatör Küme (A) Grubunda haftanın en önemli müsabakasında Uluçınar Gençlikspor, haftaya grup lideri olarak giren Maşukluspor’u 4-2 mağlup ederek zirveye oturdu. Arsuz Uluçınar Gençlikspor, 15 puan ile grupta liderliğe otururken, geçen haftanın lideri Maşukluspor 13 puanda kaldı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here