Hassa Kaymakamı, Şehit Yakınları ve Gazileri Ziyaret Etti

0
324

hassa ziyaretHassa Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu ve eşi Arzu Tekbıyıkoğlu, Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzb. Gürkan Kabakçı,  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ali Sadık Selli ve Şehit ve Gazilere bakan büro yetkilileri ile birlikte ilçede bulunan Şehit yakınları ve gazileri ziyaret ettiler.

Samimi bir hava içerisinde gerçekleşen ziyarette; Şehit yakınları ve gazilerle sohbet edildi, ihtiyaç ve talepleri dinlendi, yeni torba yasayla getirilen hakları anlatıldı.

Ziyarette konuşan Hassa Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu; “Devletimizin şefkat eli ve sıcak ilgisi, her zaman Şehit ve Gazilerimizin yanındadır. Sizlere hizmet etmek devletimizin asli görevidir. Akıttığınız gözyaşları, devletimizin mayasını oluşturmaktadır. Hayatını ve uzvunun bir kısmını, kutsal vatan görevinde kaybeden şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum. İnşallah şefaatlerine nail oluruz” dedi.

Ziyaret kapsamında; Şehit yakınları; Ali Bolat, Mehmet Tengir, Ayşe Kaya, Meryem Ceylan, Fadime Koç , Emine Kara,Mustafa Çirkin,Ali Gök, , Havva Kurt, Mustafa Kuş, Hüseyin Ergüneş, Ülkü Korkmaz, Hasan Fil, Zeliha Ceylan, Semine Ekiz ve Gazi Hüseyin Gazel evlerinde ziyaret edildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here