Harmaoğlu; “Biz Üreten Gençler Olarak Artık Şarkı Dinlemek Değil, Şarkı Söylemek İstiyoruz!”

0
168

CHP İskenderun İlçe Gençlik Kolları Başkan Adayı Av. Harmaoğlu, Gazetemizi Ziyaret Etti

“Biz Üreten Gençler Olarak Artık Şarkı Dinlemek Değil, Şarkı Söylemek İstiyoruz!”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun İlçe Gençlik Kolları Başkan Adayı Av. Erdem Harmaoğlu, önümüzdeki Pazar günü yapılacak İlçe Gençlik Kolları Kongresi öncesinde gazetemizi ziyaret ederek, kısaca hedeflerinden söz etti.

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü İlyas Edip Terbiyeli ve Sayfa Sekreteri Helga Terbiyeli ile görüşen Harmaoğlu, samimi ve sıcak karşılamadan ötürü teşekkürlerini iletti.

Kongrenin sonucu ne olursa olsun, dargınlık ve küslüklere mahal vermeyeceklerini vurgulayan Harmaoğlu, her koşulda, partinin neferi olarak çalışmaya, mücadele etmeye devam edeceklerini söyledi.

Pazar günü, partilerine yakışır demokratik bir ortamda, tüm aday arkadaşlarıyla kongreyi gerçekleştireceklerini ifade eden Harmaoğlu; “Kazansak da kazanmasak da, kongremizi, diğer aday arkadaşlarımızla kucaklaşarak sonlandıracağız” dedi.

“İktidar Çığlıkları Atan Ateşli Bir Gençlik Örgütünün Öncüsü Olacağız”

Gençlik Kolları Başkanlığına seçilmesi halinde hayata geçirmeyi planladığı projelerden de kısaca söz eden Harmaoğlu; “İskenderun Belediyesi’nde hasret kaldığımız sosyal demokrasi rüzgarını yeniden estirebilmek adına, iktidar çığlıkları atan ateşli bir gençlik örgütünün öncüsü olacağız. Bu bağlamda, ‘Her Mahalleye Bir Genç Temsilci’ sistemini hayata geçireceğiz ve el birliği ile yerel iktidarın ilk tohumlarını atmış olacağız.

Asil yönetim ve yedek yönetim ayrımını kaldıracağız. Söz konusu ayrım sadece kâğıt üzerinde devam edecek olup, yönetim kurulu toplantılarımızın tamamını üyelerimizle birlikte ilçe binamızda şölen havasında gerçekleştireceğiz. Böylece genç arkadaşlarımızı karar alma mekanizmalarına doğrudan dâhil ederek söz sahibi olmalarını sağlayacağız.

Üniversitelerde oluşturacağımız ‘Fikir Komiteleri’ ile kadın hakları, çocuk hakları, hayvan hakları, çevre kirliliği ve sanat alanları üzerine akademik çalışmalar gerçekleştireceğiz” diye konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here