Halk ve Protokol Cumartesi Günü Bayramlaşacak

0
83

Kurban Bayramı kutlama programı belli oldu. Paylaşma ve yakınlaşmanın zirveye ulaştığı dini bayramlarımızdan Kurban Bayramı’na kavuşmanın sevinç ve coşkusunu hep birlikte gönülden yaşarken, bu mutluluğu paylaşmak amacıyla şehitlik ziyareti ve halk bayramlaşması gibi etkinlikler tertip edildi. Kurban Bayramı Programı kapsamında; Şehitlik ziyareti 31 Ağustos 2017 Perşembe (Arefe) günü yapılacak olup, vatandaşlarla protokol bayramlaşması ise Bayramın 2’nci günü olan 2 Eylül 2017 Cumartesi günü yapılacak.

Arefe günü 09.00-09.30 saatleri arasında, protokol üyeleri, daire amirleri, mahalli basın, siyasi parti temsilcileri, meslek odaları, muhtarlar, sivil toplum örgütleri ve vatandaşların katılımıyla Şehitlik ziyaret edilecek.

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimiz anısına bir dakikalık saygı duruşu ve hemen akabinde İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayacak Şehitlik’teki törende daha sonra protokol üyeleri şehitlerimizin mezarlarına karanfil bırakarak, şehit aileleriyle bayramlaşacak.

Protokol üyeleri, daire amirleri, kurum ve kuruluş müdürleri, mahalli basın, siyasi parti temsilcileri, meslek odaları, muhtarlar, sivil toplum örgütleri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilecek bayramlaşma programı ise 2 Eylül 2017 Cumartesi (Bayramın 2. günü) 11.00-12.00 saatleri arasında Belediye Halk Gazinosunda (Eski Doğan Gazinosu) düzenlenecek. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here