Halil Demir’in Acı Kaybı!

0
836

halil demir1Azganlık eski Belediye Başkanı ve Ak Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı Halil Demir, babasını kaybetti.

Yaklaşık 15 gündür yakalandığı rahatsızlık nedeniyle İskenderun Özel Gelişim Hastanesinde tedavi gören Veli Demir (85) dün öğle saatlerinde hayata gözlerini yumdu. Evlatlarını, ailesini ve tüm yakınlarını yasa boğan merhum Veli Demir’in cenazesi doğup büyüdüğü yer olan Azganlık mahallesindeki evinin önünde kılınan cenaze namazı sonrası Azganlık mezarlığına defnedildi.

halil demir2

Merhum Veli Demir’in cenaze törenine İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ak Parti İskenderun  İlçe Başkanı Vedat Tosun, Meclis Üyesi Abit Erol, Bülent Özer, Musa Bayırlı, Halit Ataoğlu, Hıdır Güneş, İskenderun Organize Müdürü Ahmet Dokgöz, Ak Partili Eski İlçe Başkanlarından ve Yöneticilerden Musa  Kurşun, Muharrem Dingil, Uğur Feriz, Ayhan Kutlu, Tamer Kenanoğlu, Karayılan eski Belediye Başkanı Mehmet Yurtman, Bekbele eski Belediye Başkanı Bestami Bilgili, Denizciler eski Belediye Başkanı Esabil Soydan, çok sayıda vatandaş ve Azganlık mahalle sakinleri katıldı.

halil demir3

İskenderun Gazetesi olarak Merhum Veli Demir’e Allah’tan rahmet,  Halil Demir’e  ve tüm Demir ailesine sabır ve başsağlığı dileriz.

halil demir4

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here